Vakantie Link
Image default
Camping

Welkom op familiecamping Le Plô in Zuid-Frankrijk

Brengt u uw vakantie het liefst door in de mooie natuur van Zuid-Frankrijk? En zoekt u een kleinschalige camping waar u rustig met uw hele gezin kunt genieten? Dan zit u bij familiecamping Le Plô helemaal op uw plek.

Kom tot rust op onze prachtige camping

Camping Le Plô ligt midden in het departement Tarn. Ons kleine paradijsje wordt omringd door natuurpark Haut-Languedoc en u zit vlak bij de granietgroeven van le Sidobre. Dit is echt de ideale omgeving voor lange wandelingen door uitgestrekte weiden, langs stromende rivieren en over beboste hoogvlaktes. Ook onze camping is een oase van rust. Al zijn we de kinderen natuurlijk niet vergeten. Zij kunnen zich uitleven op de speelplaats of in het zwembad. En ‘s avonds kruipt iedereen moe en voldaan in de tent.

Uw eigen plek in Zuid-Frankrijk

Iedereen die bij ons verblijft, krijgt een mooie, rustige plek aangewezen. Wij runnen namelijk een gezellige camping in Frankrijk met grote staanplaatsen. U heeft dus meer dan genoeg ruimte om u heen. Beschikt u niet over een eigen tent? Dat is bij ons geen probleem. Onze camping in Frankrijk biedt tentenverhuur. We kunnen altijd een sfeervolle plek voor u creëren.

Reserveren bij familiecamping Le Plô

Krijgt u al zin om uw tent op te zetten op familiecamping Le Plô? Reserveer dan online een kampeerplek of neem contact met ons op via 0033 563 74 00 82. Wij verwelkomen u graag!

Voor meer info : Bezoek de website