Vakantie Link
Image default
Vakantie

Vakkundig en professioneel motortransport

Al ga je op motorreis is het best handig al beschik je over fijne motortransport. Gelukkig zijn wij er voor jou om dit te regelen. We beschikken over een goed ingerichte trailer die uitstekend geschikt is voor het vervoeren van motors. Op die manier zorgen wij ervoor dat je motor veilig op je gewenste bestemming aankomt terwijl jij gewoon rustig met het vliegtuig kan gaan. Tijdens de motortransport worden de motoren in speciale kratten gedaan. In deze kratten is er ook nog ruimte voor extra onderdelen voor je motor. De motor kan bij jou aan huis worden opgehaald, maar we beschikken ook over een aantal centraal gelegen punten in Nederland en België. Er zijn dus verschillende mogelijkheden over het ophalen van je motor. Bij ons ben je uiteraard all-risk verzekerd. Zo weet je zeker dat er niks overkomt met jouw motor. 

Alles erop en eraan

Wanneer je de motortransport door ons laat gebeuren zal dit best wel goedkoop zijn. Dit kunnen we goedkoop aanbieden omdat het vervoeren van je motor collectief zal gebeuren. Je kan ook ervoor kiezen om je motor per stuk te laten vervoeren, maar dan zal je wel een stuk duurder uit zijn. Het kost namelijk best wel wat brandstof om je motor te vervoeren en daarnaast zijn er ook genoeg tolwegen onderweg. Er zitten allerlei voordelen aan onze motortransport. Jij kan namelijk bovendien erg comfortabel reizen. Het enige wat je hoeft te doen is in het vliegtuig stappen. Bij ons ben je er zeker van dat alles voor je wordt geregeld wat betreft de motortransport. 

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met onze motortransport? Dat kan uiteraard. Contact opnemen kan telefonisch, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. Het is ook mogelijk om met ons een afspraak te maken al wil je persoonlijk reisadvies.