Vakantie Link
Image default
Vakantie

Uw lange motorreis in Schotland

Wilt u met eigen motorreizen in Schotland en zoekt u nog een leuke maar vooral mooie deals? Denkt u eens aan Schotland. Dit land staat bekend om de hooglanden met zijn overweldigende natuur, welke ervoor zorgen dat een motorreis hier erg mooi is. Sterker nog, door de zuivere lucht, afgelegen valleien en donkere meren is dit land een van de meest geschikte landen voor een motorreis. 

De voordelen van Schotland 

Bij Schotland denkt u waarschijnlijk, zoals hierboven genoemd, aan de mooie hooglanden en hun natuur. Maar wist u dat dit land nog veel meer te bieden heeft? Bijvoorbeeld schilderachtige dorpjes, een afwisselend klimaat en een mooie cultuur.  Een van de typische onderdelen van de cultuur, die haast iedereen wel kent, is de doedelzak. Deze werd vroeger gebruikt om signalen over te brengen en dient tegenwoordig puur als muziekinstrument. En wat denkt u van Whisky. Deze zelfgestookte drank is een van de grootste exportproducten van dit land en is zeer geliefd om mee uit te rusten na een mooie maar vermoeiende motortocht tijdens uw motoreis in Schotland. 

De mooiste motorreizen in Schotland

Wij bieden verschillende mooie reizen, waaronder een motorreis naar Schotland. Dit is een 10 dagen durende reis, waarbij u begint en eindigt in IJmuiden. Tijdens de reis maakt u onder andere kennis met de onstuimige geschiedenis en rijke cultuur van het land, ontdekt u het ruige landschap en het Historische Edinburgh. Ook ligt er aan de westkust van Schotland een eilandengroep, de Inner Hebrides. Het grootse eiland hiervan, de Isle of Skye, is erg geliefd door toeristen door bijvoorbeeld de kleurige vissersdorpjes en kastelen. Hier kunt u dan ook prima naartoe tijdens uw motorreis in Schotland. Als u een natuurmens bent, is een tour door het Cairngorms National Park absoluut iets voor u. 

Wij bieden uiteraard de mogelijkheid uw vakantie te verlengen. Ook kunt u een hotel upgrade krijgen indien gewenst. Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen!