Vakantie Link
Image default
Camping

Dak- en trekhaakkoffer huren Noord-Brabant

Als je extra ruimte nodig hebt voor al je spullen die mee moeten op vakantie, kun je heel eenvoudig gebruik maken van een dak- of trekhaakkoffer. Echter hebben veel mensen deze niet standaard in de schuur liggen, en de aanschaf hiervan is erg prijzig. Toch betekent dat niet dat je er dan geen gebruik van kunt maken. Een trekhaak- of dakkoffer huren is behoort ook tot de mogelijkheden.

Dakkoffers

Een dakkoffer is naast mooi en stijlvol ook erg handig en bovendien veilig. Wanneer je deze huurt, wordt hij op de juiste manier gemonteerd zodat jij er veilig mee de weg op kan. Alle benodigdheden voor een vakantie kun je er in kwijt, zodat je meer ruimte in de auto hebt. Dit voorkomt dat je met zijn allen in een auto zit die helemaal volgepakt is, waardoor jijzelf niet comfortabel meer zit.

De koffers zijn voorzien van een SlideLock-systeem met een aparte openings- en vergrendelingsfunctie. Ook is hij erg eenvoudig te openen en weer te sluiten, is hij gemaakt voor efficiënt ruimtegebruik, heeft hij de perfecte pasvorm en is hij erg makkelijk te monteren. Er zijn dakkoffers te huur van 300, 400, 420 en 500 liter.

Trekhaakkoffers

Wil je liever geen koffer op het dak, of heb je naast de dakkoffer nog extra ruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor een trekhaakkoffer. Deze koffer is kantelbaar, zodat je ook nog bij de kofferbak terecht kan om daar spullen in kwijt te kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk de koffer te combineren met een fietsendrager. Hier kun je dan één fiets op kwijt. De trekhaakkoffer heeft een inhoud van 300 liter, zodat alle dagelijkse spullen hier prima in kunnen.

 

OptimaalReiscomfort.nl
Max Havelaardreef 14,
4906EV Oosterhout

06-18946889
Info@optimaalreiscomfort.nl
KvK: 78081149

Voor meer info : Bezoek de website