Vakantie Link
Image default
Bedrijven

Op vakantie met een Volkswagen busje

Lijkt het je leuk om eens op een unieke manier op vakantie te gaan? Even heel wat anders dan de reguliere vakantie waarbij je een vliegtuig pakt, of een vakantie waarbij je een vakantiehuis in de buurt gaat afhuren? In dat geval kan op vakantie gaan met een Volkswagen busje een echte aanrader zijn. Bij Vintageroadtrips kun jij een Volkswagen busje huren. In dit artikel bespreken wij de voordelen van Vintageroadtrips.

Veel verschillende mogelijkheden

Je kunt een volkswagenbusje huren, maar je krijgt ook een uitstekende service bij. Bij Vintageroadtrips heb je veel verschillende mogelijkheden. Vind jij het bijvoorbeeld leuk om met een groep op reis te gaan? In dat geval kun je ervoor kiezen om een groepsreis te boeken. Je gaat dan heerlijk met een Volkswagen busje op pad en je krijgt er direct een zeer vol programma bij, alwaar je dan optimaal van kunt genieten. Maar vind jij het leuker om je eigen dag in te delen? Ook dat is mogelijk, bovendien zijn er nog zeer veel andere mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Verschillende oldtimers

Een ander voordeel is dat je niet alleen een Volkswagen busje kunt huren, maar er juist voor kunt kiezen om gebruik te maken van veel verschillende oldtimers. Wil jij dus optimaal genieten van een vakantie, kijk dan goed welke auto’s het beste bij jou passen, zodat je een zeer gegronde keuze kunt maken.

Goede service

Heb jij vragen over een bepaalde reis? In dat geval begrijpen wij al te goed dat jij van te voren goed ingelicht wil worden. Gelukkig is dat mogelijk, want je kunt genieten van een uitstekende service. De medewerkers helpen je graag verder en in de meeste gevallen krijg je ook zeer snel een reactie.

Kijk op de website voor meer informatie over een specifieke roadtrip.