Vakantie Link
Image default
Vakantie

Ruim aanbod van vakantiehuizen in de Ardennen

Mooie Vakantiehuizen Ardennen zijn er in alle soorten en maten. Wat voor soort vakantiehuisje u ook zoekt, er is altijd wel een vakantiehuis beschikbaar dat voldoet aan uw eisen. Een luxe vakantiehuis met alles erop er eraan, een klein, schattig en sfeervol vakantiehuisje, een grote groepsaccommodatie of een vakantiehuis waarin u samen met uw geliefde huisdieren uw vakantie kunt doorbrengen: alles is mogelijk. De hoogste tijd dus om een weekend, midweek, week of misschien zelfs twee weken door te brengen in Vakantiehuizen Ardennen.

De Ardennen

De Belgische Ardennen zijn heel bosrijk. Het is een ontzettend populaire vakantiebestemming, vooral bij Nederlanders. Dat komt door het mooie landschap en de prachtige bossen, de beekjes en de mooie dorpen die er zijn te vinden. Vakantiehuizen Ardennen zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust, maar ook voor mensen die er lekker willen sporten of die van cultuursnuiven houden. In de Ardennen zijn ook zijn veel ruïnes, kasteeltjes en mooie kloosters te vinden. In de musea kunt u meer te weten komen over de rijke geschiedenis van de Ardennen. Veel mensen kennen de Ardennen van het authentieke Belgische trappistenbier. Een bezoek brengen aan een van de talloze brouwerijen om het bierbrouwproces te bekijken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Wintersport

Wat niet iedereen weet, is dat er in de winter zelfs geskied kan worden in het heuvelachtige landschap van de Belgische Ardennen. Vakantiehuizen Ardennen zijn dus ook heel geschikt voor de wintersport. In de buurt van de piste vindt u heel wat vakantiehuizen Ardennen. Er zijn maar liefst 30 langlauf- en alpineskicentra te vinden in de Ardennen. Ook in de wintermaanden is het gebied zeer goed bereikbaar vanuit Nederland. Zelfs als je niet van wintersport houdt, is het in de wintermaanden prima vertoeven in de Belgische Ardennen, omdat er genoeg te beleven valt en er een groot en gevarieerd aanbod is van vakantiehuizen Ardennen.