Vakantie Link
Image default
Vakantie

Even tot rust komen in je eigen wellnesshuisje

De afgelopen tijd is nogal druk geweest. Op het werk wordt je volop uitgedaagd en ook met familie en vrienden is het gezellig druk. Heerlijk.

Alleen: de boog kan niet altijd gespannen staan. Soms heb je even wat tijd nodig om tot jezelf te komen. Even geen prikkels. Alleen ontspannen en onthaasten. Gun jezelf die rust en boek een wellnesshuisje, gewoon in Nederland.

Romantisch ontspannen

Boek met zijn tweetjes een van de leuke wellnesshuisjes of lodges in Noord-Brabant of Overijssel voor een paar daagjes quality time samen. Neem bijvoorbeeld de Luxe Wellness Lodge met sauna voor twee personen op de Sallandse Heuvelrug. Dit huisje heeft een sfeervolle openhaard (op gas), een traditionele opgietsauna, regendouche en whirlpool. Het huisje heeft zelfs een sunshower, waardoor je tijdens het douchen gelijk een lekker bruin kleurtje krijgt! Bovendien is het huisje voorzien van vloerverwarming, waardoor het overal behaaglijk warm is.

Je huisje staat in een mooie omgeving waar je met zijn tweetjes lekker kunt wandelen of fietsen. Na afloop duik je samen in het bubbelbad of in de sauna. Dit zijn privé faciliteiten, die je met niemand hoeft te delen. Dat is toch pure weelde?

Meer dan wellness alleen

Boek je via glampings.com je wellnesshuisje in Nederland? Dan krijg je véél meer dan wellness alleen! De huisjes maken namelijk onderdeel uit van grotere vakantieparken, waardoor je ook toegang hebt tot alle andere faciliteiten die het park te bieden heeft. Afhankelijk van het gekozen park staan het restaurant, de fietsverhuur, sportfaciliteiten en dergelijke ook voor jullie open.

Ontspannen een wellnesshuisje in Nederland boeken

Het ontspannen begint al ver voordat je de deur van je Nederlandse wellnesshuisje opent. Want bij glampings.com is het boeken en betalen van je verblijf zo makkelijk mogelijk gemaakt. Check direct de beschikbaarheid, leg je reservering vast en boek je verblijf. Geen stress; in een paar minuten heb je het geregeld.