Vakantie Link
Image default
Vakantie

Volle lippen

Mooie volle lippen stralen jeugdigheid uit. Naarmate we ouder worden, krijgen de lippen ook minder volume. Net als de rest van ons lichaam wordt de huid slapper en gaat het een beetje hangen. Hierdoor krijgen zij dus minder volle lippen. Ook zijn er mensen die altijd al dunne lippen van hunzelf gehad hebben. Veel mensen vinden dit niet mooi, of je het nu van jezelf of van de ouderdom krijgt. Het kan zijn dat ze zich onzekerder voelen hierdoor of dat ze het gewoon echt niet mooi vinden, ze kunnen dan besluiten om fillers lippen te nemen. Met een redelijk makkelijke ingreep krijg je zo mooie en volle lippen waardoor je ook je jeugdige uitstraling weer terugkrijgt.

Veel mensen kiezen voor deze ingreep en het is dan ook erg populair onder beroemde mensen om deze ingreep te laten doen wanneer zij ouder worden of al dunnen lippen van henzelf hadden. Fillers zijn erg makkelijk in te spuiten en daarom is het voor veel mensen een optie en daarnaast heeft het een groot resultaat. Veel mensen denken dat lippen worden opgespoten met botox, maar botox in lippen is niet iets wat wordt gedaan om de lippen op te vullen. Botox in de lippen wordt vaak alleen aan de zijkanten of rond de mond gebruikt wanneer deze huid is gaan hangen of rimpels vertoont. Het wordt dus niet gebruikt om de lippen voller te maken. Zo is botox een middel dat spierverlammend werkt. Zo heeft het geen vullende functie zoals fillers dat hebben maar doet het wel rimpels laten verdwijnen.

Het gebruik van fillers is erg veilig. De stoffen die de fillers bevatten zijn namelijk stoffen die van nature in ons lichaam voorkomen. Vaak wordt hyalonzuur gebruikt omdat dit zorgt voor opvulling van de huid en zorgt ervoor dat het er mooi en jong uitziet.

Voor meer info : Bezoek de website