Vakantie Link
Image default
Mode en Kleding

Draag jij ook een bikini met push up?

Draag jij ook een bikini met push up?

 

Iedere vrouw heeft vast wel eens op het punt gestaan om een push up beha te passen. Een groot deel van de vrouwen legt deze vervolgens weer weg omdat ze het idee hebben dat het ‘te’ is en het andere deel neemt hem inderdaad mee. Niet alleen zien we steeds vaker dat er voor een normale bh wordt gekozen voor een push up variant, maar ook bij bikini’s is dit een stijgende tendens. Kortom, de voordelen zullen dus door veel vrouwen steeds vaker worden omarmt en logisch ook! Draag jij nog geen push up bikini, dan is het tijd hier eens over na te gaan denken. Niet alleen voor het optische gedeelte, maar ook voor het fysieke gedeelte biedt het ontzettend veel voordelen. Wil jij weten welke, lees dan snel verder.

 

Wat is een bikini met push up?

 

De normale bh met push up kennen we natuurlijk al, dat daar inmiddels een een voorgevormde sport bh bijkomt, dat is inmiddels ook niet meer vreemd, maar een bikini met push up, dat is voor de meeste vrouwen toch maar een rare gewaarwording, maar waarom eigenlijk? Een push up bikini is namelijk in principe niets anders dan een bikini die extra is gevoerd. Dit zorgt er niet alleen voor dat je vrouwelijke vormen nog beter tot z’n recht komen, maar geeft je ook tal van andere fysieke voordelen. Om je een idee te geven, lichten we er een aantal voor je uit. Doe hier dus zeker je voordeel mee, want vaak is het eerder onwetendheid, dan onwillendheid.

 

Actief op het strand, kies voor een push up

 

Wanneer jij het maar lastig vindt om de hele dag op een bedje stil te blijven liggen en je regelmatig in de benen komt voor een wandeling of een andere activiteit op het strand, dan is het goed dat je eens gaat nadenken over het type bikini welke je draagt. Onze borsten zijn namelijk zonder dat we er ons zelf van bewust zijn enorm kwetsbaar. Mede daardoor kiezen dus ook steeds meer vrouwen voor het dragen van een bikini met push up. Deze bikini biedt je namelijk net een stukje meer ondersteuning, zodat je bij een beweging niet direct het gevoel hebt dat ze alle kanten op gaan. Uiteraard moet je bikini niet te strak zitten, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het gevoel hebt dat je een postoperatieve bh draagt omdat je net bent geholpen.