Vakantie Link
Image default
Kinderen

Alles wat jij moet weten over de babyfoon

Alles wat jij moet weten over de babyfoon

 

Wanneer jullie net trotse ouders zijn geworden van een baby, dan is het wel zo prettig dat je je kleintje tijdens het slapen goed kunt observeren. Vooral wanneer het een moeilijke slaper is, is het wel fijn dat je tijdig kunt horen wanneer ze wakker zijn. De ene keer is dit omdat het speentje is uitgevallen en de andere keer omdat ze honger hebben. Het is dus helemaal niet zo gek dat je kiest voor een babyfoon met camera. Zo kun je je baby namelijk overal en altijd zien en kun je op basis van wat je ziet even bepalen welke actie je onderneemt. Het kan namelijk ook heel goed zijn dat ze zichzelf na een paar minuten huilen zo weer in slaap hebben gehuild en het dus niet nodig is om er naartoe te gaan.

 

Verschillende soorten babyfoons

Babyfoons zijn er natuurlijk in allerlei verschillende soorten, merken en maten. Je kunt je dus wel voorstellen dat het een flinke zoektocht kan zijn naar een geschikt model. Waar je vroeger alleen de analoge Babyfoon had, waarmee je kon horen of je kind geluid maakt, is het tegenwoordig wel anders. Zo bestaan er vandaag de dag ook verschillende modellen waarbij je je kindje kunt zien, de temperatuur van de kamer kunt meten en zelfs de camera kunt omdraaien, zodat je ook de omgeving goed kunt zien. 

 

Welke babyfoon kies je?

De keuze voor een babyfoon is een hele persoonlijke. Waar de één het fijn vindt dat ze hun kindje kunnen zien, geldt dit voor de ander niet. Het is dus helemaal aan jezelf om uiteindelijk te kunnen bepalen waar je voor gaat. Wel is het handig te kiezen voor een babyfoon die een relatief grote afstand kan overbruggen. Het voordeel wat je dan namelijk hebt, is dat je ook wanneer je naar de buren gaat, je kind goed kunt horen en eventueel zelfs kunt zien. Twijfel je nu welke babyfoon het meest geschikt is voor jou? Neem dan eens een kijkje op 5top voor de populairste modellen babyfoons en maak op basis van de bevindingen van andere ouders je uiteindelijke keuze.