Vakantie Link
Image default
Vakantie

9 Leuke cadeautjes voor vakantieliefhebbers

Ben je op zoek naar een goed cadeau voor iemand die graag op vakantie gaat, maar heb je geen inspiratie? Lees dan even door dit artikel. Je vindt er een paar goed ideetjes om het perfecte geschenk te vinden.

1. Reiszak/koffer

Geef een mooie reistas of reiskoffer cadeau. Die komt altijd van pas. Je hebt keuze uit honderden modellen, formaten en kleuren, waardoor je voor iedereen wel een geschikt cadeau vindt.

2. Reisspelletjes

Of wat dacht je van gezelschapspelletjes voor onderweg? De meeste spelletjes zijn in een kleiner reisformaat verkrijgbaar. Erg leuk om in de luchthaven of aan het zwembad te spelen.

3. Reisboek

Over de jaren heen zijn er duizenden boeken over reizen geschreven, van fietsvakanties in eigen land tot exotische excursies. Zo’n boek is de perfecte basis om de volgende vakantie te plannen, en een uitstekend geschenk voor vakantieliefhebbers.

4. Cadeaubon

Natuurlijk kan je altijd een cadeaubon afgeven. Kies voor een bon van een reisbureau, of geef eentje voor een specifieke locatie, bijvoorbeeld Center Parcs. Cadeaubonnen zijn doorgaans meerdere jaren geldig, en ze laten de ontvanger vrij om nog zelf enkele keuzes te maken.

5. Polaroid camera

Leg de mooiste momenten vast op een Polaroid camera. Op deze manier heeft de ontvanger een tastbare herinnering van zijn/haar vakantie. Trouwens: tegenwoordig vind je al goedkope Polaroid camera’s rond de 50 euro. Dat past al gauw in het cadeaubudget. 

6. Campingmateriaal

Heb je al gedacht aan campingmateriaal? Spullen zoals campingborden, thermosflessen en mokken zijn ideaal voor reizigers die er graag op uittrekken. 

7. Bagagelabels

Een cadeau hoeft niet meteen tientallen euro’s te kosten. Je kan ook een set kwalitatieve bagagelabels kopen. Handig, praktisch en perfect voor kleinere budgetten. 

8. Reisdagboek

Wil je net even iets anders geven? Probeer een reisdagboek. Dit boekje kan de gelukkige telkens aanvullen. Op het einde van de rit ontstaat een mooi overzicht van alle reizen. 

9. Travel wallet

Ook een travel wallet of reisportefeuille is een leuk geschenk voor vakantieliefhebbers. Hiermee raakt men nooit belangrijke documenten kwijt. Zo wordt op vakantie gaan nog ontspannender.