Vakantie Link
Image default
Vakantie

Geweldige advies over Klein Curacao Trips

Prachtige Klein Curaçao is een klein onbewoond eiland dat op ongeveer 25 kilometer van het zuidoostelijke puntje van Curaçao af ligt. Het eiland wordt gekenmerkt door prachtige witte zandstranden en kristalhelder water, waar je de onderwaterwereld pas écht goed kan ontdekken. Deze plek vormt werkelijk waar een walhalla voor elke duikliefhebber! Maar ook voor zonliefhebbers en mensen die graag mooie plekjes willen bezoeken, heeft dit verlaten eiland genoeg te bieden. Ideeën voor klein curaçao trips? Lees ze hier.

Vuurtoren

Een van de klein curaçao trips is naar de vuurtoren.. Deze vuurtoren is na de orkaan van 1877 gebouwd en staat in het midden van het eiland. De vuurtoren is erg groot en heeft een opvallend kleurtje om schepen erop te wijzen dat hier een eiland ligt. Je kan de vuurtoren gemakkelijk binnenkomen, maar je moet hierbij wel goed opletten waar je loopt. Het gebouw is namelijk in zeer slechte staat.

Scheepswrak

Na ons bezoek aan de vuurtoren kan je bij de klein curaçao trips ook naar andere kant van het eiland. Als je het eiland vanaf het zandstrand recht oversteekt, kom je aan deze zijde van Klein Curaçao. Hier staat de wind ontzettend hard en zijn er super veel hoge golven. Wat meteen opvalt is het gigantische scheepswrak dat hier aangespoeld is. Dit wrak is afkomstig van een tanker die rond 1982 gestrand is en waar nu nog maar een deel van over is.  Daarnaast kan je bij een klein curaçao trips jezelf ook goed vermaken op het strand of in het water. ZO kun je er heerlijk snorkelen en zijn er een tal van bijzondere vissen te zien. Ben je even helemaal klaar met alle activiteiten en heb je zin om lekker tot jezelf te komen? Ook dat kan tijdens de klein curaçao trips. Plof dan neer in een van de ligbedjes met parasol of ga een dutje doen in een van de hangmatten.