Vakantie Link
Image default
Vakantie

Zeevracht naar het mooie Suriname

Ben je op zoek naar een transporteur voor zeevracht naar Suriname? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor zeevracht naar Suriname en andere landen.

Wat is zeevracht?

Zeevracht is het vervoer van goederen gegroepeerd in containers via Rotterdam naar andere havens. Veelal is door transport naar een binnenlandse terminal mogelijk. Zo vervoeren wij zeevracht naar Suriname, Azie en andere landen. Voor het vervoer  van de spullen of goederen wordt een zogenaamde order met een uniek nummer opgemaakt. Dit ordernumer krijg je toegestuurd als je een zeevracht naar Suriname of andere landen wilt versturen. Met dat nummer kun je alle gegevens van de zeevracht naar Suriname online bekijken. Denk bijvoorbeeld aan het contactadres op bestemming, de route die de zeevracht naar Suriname aflegt, de aankomstdatum en de goederen die worden vervoerd.

Tarieven

De prijs voor zeevracht Suriname wordt berekend per kubieke meter of deel daarvan; voor bijna alle bestemmingen is per boeking een minimum van 1 kubieke meter van toepassing. Het tarief is tot aan aankomst in de haven van bestemming. Op bestemming zijn lokale terminalkosten (een soort havenbelasting) betaalbaar aan de rederijagent. Dit is voor het lossen, uitladen van de container en klaarzetten in de douaneloods. Deze worden doorberekend in de prijs. In havens is men gewend aan grote volumes, de kosten voor deelzendingen liggen relatief hoog. Zo heb je voor een zeevracht in Rotterdam bijvoorbeeld kosten voor docimentatie, vervoer en na enkele dagen of weken, kunnen er ook opslagkosten in rekening worden gebracht. Ook kan het zijn dat er nog andere transporttoeslagen gelden voor een zeevracht, maar dat is per land afhankelijk. Op sommige bestemmingen kunnen de kosten door veiligheidsmaatregelen, hetzij lokale regelgeving hoger liggen. Ben je benieuwd naar de up-to-date tarieven voor zeevracht naar Suriname? Vraag dan een offerte op.

Heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig voor uw zeevracht? Kijk dan eens op Boobox.nl.