Vakantie Link
Image default
Aanbiedingen

Hoe vermaak jij je in Amsterdam als tourist?

Amsterdam is een populaire bestemming voor euroreizigers. dagjes weg noord holland biedt een gevarieerd aanbod aan attracties voor de moderne toerist, variërend van musea waar het werk van schilders als Van Gogh en Rembrandt is ondergebracht, tot het huis van Ann Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor de meer volwassen reiziger is er de beroemde Amsterdamse rosse buurt, die een toeristische trekpleister op zich is.

De perfecte plek voor een familievakantie

Hoewel Amsterdam wel een rosse buurt heeft, mag dat niet afleiden van de schoonheid van de stad voor een familievakantie. Verken Amsterdam te voet, op de fiets of op een boot. De mensen zijn vriendelijk en de stad is veilig, en de meeste mensen kennen het Engels goed. Vergeet voor het winkelen niet de Waterlloplein vlooienmarkt en laat u vervolgens door de geur van bloemen naar de drijvende bloemenmarkt leiden, wat geweldig is.

Hoe kun je je verplaatsen?

Fietsen en auto’s zijn de meest praktische manier om je in Amsterdam te verplaatsen. De stad is namelijk erg groot en de wegen zijn goed. Wil je heel de stad zien in een korte tijd, dan is auto huren amsterdam een perfecte optie voor u. Hoewel je gemakkelijk kunt verdwalen in Amsterdam, waar de oude straten en steegjes zijn als een puzzel, als je verdwaalt, is dit de plek om het te doen!

Anne Frank Stichting

Ann Frank House is een geweldig museum waar een verhaal aan verbonden is. Het museum ligt in het centrum van Amsterdam, twintig minuten van het Centraal Station. Een bezoek aan het Anne Frank Huis in Amsterdam is voor iedereen een ontroerende ervaring. Bezoekers kunnen de kamer zien waarin Anne het grootste deel van haar dagboek schreef en hoewel de nazi’s het huis na haar arrestatie hebben ontruimd, laten audiovisuele presentaties zien hoe de kamers er op dat moment zouden hebben uitgezien. De originele versie van het dagboek is in het museum te zien. Het oorspronkelijke gebouw, het Opekta-magazijn, is bewaard gebleven, terwijl een naastgelegen gebouw is gemoderniseerd en omgebouwd tot kantoren en cafés voor het museum.

Van Gogh Museum:

Een bezoek aan Het Van Gogh Museum is een must, want hij is echt een legende in Nederland. Het Van Gogh Museum is gevestigd in het museumdistrict in het zuiden van de stad, tussen het Leidseplein en het Vondelpark. Het Van Gogh Museum herbergt de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh ter wereld. Het is een ongelooflijk populair museum bij toeristen. Het museum bevat meer dan 200 schilderijen van Van Gogh en collecties van andere beroemde kunstenaars. Van Gogh is de meest bewonderde kunstenaar van Nederland en terecht. Plan uw bezoek op vrijdag waar het museumcafé leuke diners serveert.

Rondvaarten:

Amsterdam is een grachtenstad (een beetje zoals Venetië). U vindt de grachten in de oude stad. Maak een rondvaart van een of twee uur over de grachten. Er zijn verschillende cruisemaatschappijen die de rondvaarten verzorgen, die bijna elk uur vertrekken vanaf de hoofdgracht naar beneden bij het treinstation. Het is een geweldige manier om een aantal van de bezienswaardigheden te zien, in een cruiseboot. Deze rondvaarten geven u de mogelijkheid om het oudere Amsterdam te zien.

 

 

https://super-rent.nl/auto-huren/nederland/noord-holland/amsterdam/