Vakantie Link
Image default
Aanbiedingen

Turkije

Turkije

Turkije ligt gelegen in twee werelddelen, namelijk Zuidwest-Azië en Zuidoost-Europa. De hoofdstad van Turkije is Ankara. Het grootste gedeelte van Turkije bevindt zich in Zuidwest-Azië. Ook de hoofdstad Ankara is geografisch gelegen in Zuidwest-Azië. Istanboel is de grootste stad van Turkije. Het oudste en westelijke deel van deze grote stad bevindt zich in Europa.

Op vakantie

Turkije is vanaf Nederland ongeveer 4 uur vliegen. De vakantie is een ideale bestemming voor iedere vakantieganger. Voor een zonvakantie of all inlcusive vakantie ben je in Turkije helemaal op de juiste plek. Daarnaast heeft het land een interessante cultuur en een mooie natuurlijke omgeving. Het heeft een bruisend uitgaansleven en prachtige mogelijkheden om te winkelen. In de badplaatsen kan je genieten van de Turkse maaltijden, prachtige stranden en de vriendelijke bevolking van Turkije. De prijzen in Turkije zijn over het algemeen een stuk lager dan in Nederland. Daardoor vind je vele voordelige bestemmingen in prachtige hotels.

Werken in Turkije

Lijkt het jou leuk om te gaan werken in Turkije? Kies dan voor een Nederlandse of Belgische werkgever. Op deze manier behoor je met de lonen tot de maatstaven van Nederland of België. Hierdoor ligt je loon hoger dan bij een gemiddeld bedrijf in Turkije. Het loon in Turkije ligt aanzienlijk lager dan de lonen in onze omgeving. Dit komt onder anderen doordat het leven in Turkije vaak goedkoper is.

Bezienswaardigheden

Jouw bezoek aan Turkije kan natuurlijk niet zonder het bezoeken van de bijzondere bezienswaardigheden. Turkije beschikt over een aantal prachtige plekken. Allereerst de Blauwe Moskee in Istanbul. Istanboel is de stad waar Europa en Azië samenkomen. Een van de bekendste bouwwerken in Istanbul is de Blauwe Moskee. Daarnaast is Side een bekende stad voor een vakantiebestemming. Hier bevindt zich de tempel van Apollo. Vanaf deze tempel heb je perfect uitzicht over de gehele stad.

Meer informatie

Wil je meer informatie of heb je vragen of Turkije? Bekijk de mogelijkheden online. Niet alleen een vakantie, maar ook werken in Turkije is zeker een aanrader. Met een hoger loon leven in een goedkopere omgeving levert extra geld voor jou op.

https://gedma.nl/