Vakantie Link
Image default
Beauty en verzorging

Rijstwater groeit in populariteit als haarproduct voor krullen

Het gebruik van rijstwater om je krullen te verzorgen wordt steeds populairder. Rice Up! Rijstwater is een groothandel in verschillende haarproducten op basis van gefermenteerd rijstwater. Juist door de fermentatie van rijst, komen er bepaalde zuren vrij in het rijstwater dat goed is voor je haar. De groothandel gelooft in de eeuwen oude methode die is ontstaan in Huangluo Village, China. De vrouwen uit dit dorp stonden bekend om hun prachtige en lange haar.

Dit zijn de voordelen van rijstwater voor je krullen

Rijstwater voor je haar is niet alleen voor krullen. Ook voor andere haartypes kan je rijstwater gebruiken, maar wat zijn nu precies de voordelen voor je haar? Enkele voordelen zijn:

  • Het versnellen van de haargroei
  • Het zorgen voor meer volume
  • Het verbeteren van de elasticiteit
  • Het balanceren van de juiste pH-waarde
  • Het voeden van de haarzakjes

Rice Up! Rijstwater heeft verschillende varianten rijstwater voor je haar. Zo zijn er varianten beschikbaar die verrijkt zijn met kruiden, zoals lavendel, pepermunt en rozemarijn. Ieder kruid heeft weer zijn eigen voordeel. Pepermunt is ideaal voor bij een geïrriteerde hoofdhuid, rozemarijn creëert voller haar en stimuleert de haarzakjes en lavendel helpt tegen haaruitval en roos. Doordat het rijstwater voor krullen en andere haartypes een 100% natuurlijk product is, wordt deze bevroren geleverd. Om het rijstwater te gebruiken, dien je een hoeveelheid te ontdooien en gekoeld te bewaren. Het restant kan je in de vriezer bewaren gedurende 6 maanden.

Bestel vandaag nog jouw fles rijstwater

Bestel vandaag nog jouw fles met rijstwater voor je haar. Rice Up! Rijstwater geeft gratis advies voor wie er niet uitkomt welke variant ze moeten kiezen. Bekijk het ruime aanbod aan verschillende soorten rijstwater, met of zonder verrijking van kruiden, en laat je krullen weer stralen. Hoe je gratis advies aanvraagt bij de groothandel kan je vinden op hun website.