Vakantie Link
Image default
Vakantie

Reis naar Florida op maat

Ben jij van plan op vakantie te gaan naar Florida? Maar weet je niet goed hoe je deze geweldige vakantie moet plannen, simpelweg omdat er zoveel te doen en te beleven is? Een reis naar Florida op maat is dan de oplossing, en AmerikaNu.nl kan jou daarbij helpen! Florida is een geweldige staat in het zuiden van Amerika die veel variatie biedt. Denk hierbij aan de parelwitte stranden, hippe steden, mooie natuurgebieden maar ook attractieparken. Niet gek dus, dat Florida één van de populairste bestemmingen van Amerika is. 

 

 

Sunshine state 

 Florida wordt ook wel de sunshine state genoemd, en dat is natuurlijk niet voor niks. Meer dan 300 zonnige dagen per jaar, een warm zeeklimaat in het overgrote deel, een subtropisch klimaat in het zuidoosten en een moessonklimaat in het zuidwesten. Maar Florida is natuurlijk ook de staat van de Florida Keys en de Overseas Highway. De ruim 1700 kleine eilanden strekken zich uit over ruim 170 kilometer, van Miami tot aan het laatste bewoonde eiland Key West. Dit eiland ligt overigens maar 150 kilometer verwijderd van Cuba. 

Wat wil je doen tijdens je vakantie? 

Vrijwel alles is mogelijk wanneer je op vakantie gaat naar Florida. Op de mooie, brede zandstranden van Miami Beach kun je heerlijk relaxen. En wil je doorgaan tot in de vroege uurtjes, dan is dat daar ook zeker mogelijk. Maar ook wanneer je liever een dag gaat shoppen kun jij je hier helemaal uitleven. En als je goed kijkt zie je misschien ook nog wel een celebrity! 

Wanneer je juist meer op zoek bent naar wat actie kun je naar het Kennedy Space Center gaan. Maar natuurlijk zijn er ook verschillende attractieparken te vinden zoals Seaworld in Orlando en natuurlijk Disney World. 

Zoek je liever de rust en de natuur op? Zowel aan land, in de lucht en op het water vind je verschillende exotische planten en dieren. Denk hierbij aan flamingo’s, krokodillen, manatees en dolfijnen. Door een mooie rondreis te maken met een gehuurde auto of camper kun je naar de verschillende natuurparken toe gaan, zoals bijvoorbeeld Everglades National Park.

Reis op maat 

AmerikaNu.nl heeft al 27 jaar ervaring met het samenstellen van vakanties naar Amerika en Canada en weten dus precies welke plekken echte aanraders zijn. Daarnaast werken zij samen met alle luchtvaartmaatschappijen. En doordat zij zo gespecialiseerd zijn kunnen ze vrijwel elk hotel, motel of resort voor jouw vakantie regelen. Ook het huren van een auto of camper kan via AmerikaNu.nl geregeld worden. 

Contact opnemen 

Wil jij graag hulp krijgen bij het samenstellen van jouw ideale vakantie naar Florida? Neem dan snel contact op met AmerikaNu.nl zodat zij je daar snel verder mee helpen. Dit kan via de telefoon of mail, maar je kunt ook via de website een offerte aanvragen. Wil je liever langskomen op kantoor of wil je juist graag dat zij eens bij jou langskomen? Ook dat is mogelijk. 

 

Het bezoekadres is: 

 

De Grote Beer 15

5215 MR Den Bosch

 

Telefoonnummer: 073 205 09 56

E-mail: info@amerikanu.nl

Website: https://www.amerikanu.nl/

 

 

https://amerikanu.nl/florida