Vakantie Link
Image default
Vakantie

Praag is de beste stad voor vrijgezellen

De laatste avond voordat je gaat trouwen, wat een spannende en bijzondere avond. Je vrienden organiseren voor jou een vrijgezellenfeest. Misschien ben jij wel een van die vrienden en wil je voor je beste maat of broer een mega vrijgezellenfeest geven. Een origineel vrijgezellenfeest Praag geven kan door naar Praag te gaan op vrijgezellenweekend. 

Praag

De meest bekende stad van het Oostelijke deel van Europa is zonder twijfel de hoofdstad van Tsjechië, Praag. Deze legendarische stad zit vol verrassingen en biedt veel mogelijkheden voor feesten, maar ook voor bezienswaardigheden en kun je genieten van de mooiste uitzichten. Ook worden er in deze stad veel vrijgezellenfeesten georganiseerd. Laat jij nou net zo’n vrijgezellenweekend willen organiseren voor je vriend, vriendin, broer of zus. Er bestaan verschillende pakketten waar je een keuze uit kunt maken. Zo begint het bij een basispakket waar je voor het vrijgezellenweekend in Praag wordt opgehaald van de luchthaven en je er een hotel inclusief ontbijt bij krijgt. Ook zit er een kroegentocht verwerkt in dit pakket, wat natuurlijk goed past bij alle vrijgezellen die verblijven in Praag. 

Adrenaline

Naast de gewone kroegentocht die het basispakket voor het vrijgezellenweekend in Praag aanbiedt, bestaat er ook een pakket die zorgt voor een overdosis aan adrenaline onder de mannen. Met tanks kan je door het zand crossen en je mag ook schieten. Daarnaast zit er bier en vlees in het pakket, wat dit vrijgezellenuitje in Praag nog mannelijker maakt, dan een vrijgezellenfeest op zich al kan zijn. Naast al deze voordelen zit er in dit pakket ook nog een rondleiding door het nachtleven van Praag, wat de vrijgezellentrip extra leuk maakt.