Vakantie Link
Image default
Vakantie

Boek hier jouw vakantiehuis Normandië

Normandië is een provincie in Frankrijk die vooral bekend staat om haar rol in de Tweede Wereldoorlog. Hier landden namelijk de geallieerde troepen op D-Day (Operatie Overlord). Hierdoor kent Normandië een enorme hoeveelheid aan bezienswaardigheden, waaronder vier werelderfgoed-monumenten. Dit zijn de Mont-Saint-Michel, het wandtapijt van Bayeux, het centrum van Le Havre en de vestingwerken van Vauban in Saint-Vaast-la-Hougue. Naast deze werelderfgoed-monumenten zijn er veel overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog te zien, zoals de landingsplaatsen-stranden. Er is in Normandië zoveel te zien dat men voornamelijk een vakantiehuis Normandië boekt, zodat ze de tijd hebben om alles te bekijken en te ervaren.

Vakantiehuizen Normandië – vakantiehuisfrankrijk.nl

Naast het ontdekken van de vele bezienswaardigheden, kun je in Normandië heerlijk vakantie vieren. Je vindt er diverse dorpjes of kustplaatsen waar je je lekker terug kunt trekken. Je kunt jouw vakantiehuisje boeken bij vakantiehuizen Normandië – vakantiehuisfrankrijk.nl. Je hebt hier de keuze uit vakantiehuizen in vier departementen. Het is afhankelijk van je wensen waar je het beste naartoe kunt reizen. Als je houdt van havens en stranden, kun je het beste een huisje in Seine Maritime huren. 

In De Manche vind je zowel zandstranden als rotskusten, duingebieden, havens en badplaatsen. Vanuit alle vakantiehuizen zijn de stranden goed bereikbaar. Normandië kent een variatie aan bezienswaardigheden en activiteiten, dus er valt voor zowel jong als oud voldoende te beleven.