Vakantie Link
Image default
Vakantie

Lastminute boeken naar Portugal

Binnen de Portugese economie wordt het belang van toerisme alleen maar groter, jaarlijks bezoeker er ruim 20 miljoen toeristen dit fantastische vakantieland. Dit is een positief gevolg voor het land op zich, het gevolg hiervan is dat er wel meer geld besteed moet worden aan het in stand houden van hotels en natuurlijk de bezienswaardigheden die het land Portugal voor haar toeristen te bieden heeft.

De historische bezienswaardigheden in combinatie met het lekkere warme weer maken Portugal tot een zeer populair vakantieland onder veel toeristen. Het gevolg van toenemende aantal toeristen heeft er ook voor gezorgd dat Portugal als land sterk afhankelijk is geworden van het toerisme, als dit opeens zal verdwijnen zal het land in grote crisis verder moeten leven. De prijzen in Portugal zijn zeer positief als je dit vergelijkt met andere vakantielanden zoals : Spanje, Frankrijk, Griekenland en tenslotte Italië. Dit is dan ook één van de vele redenen waarom toeristen graag naar dit land toe trekken naast de zeer diverse activiteiten die je kunt ondernemen wanneer je een vakantie hier doorbrengt. De drukst bezochte gebieden in Portugal zijn : Algarve, Porto en Lissabon. De Algarve is het best bezocht, hier komen ieder jaar weer ontelbaar veel toeristen naar toe om hun welverdiende vakantie door te brengen. Lissabon is een prima bestemming om tochten te maken, vanuit hier kun je namelijk prima naar de vele kunstplaatsen toe reizen die Portugal tot haar beschikking heeft.

Tussen Porto, schitterend gelegen aan de steile oevers van de Douro en Lissabon ligt een aantal bezienswaardige plaatsen. Coimbra (oude universiteitsstad), Nazare en Fatima (bedevaart) zijn de bekendste plaatsen. Als je op zoek bent naar een goedkope reis kijk dan eens op lastminuteportugal.nl zij bieden namelijk al een goedkope last minute naar Portugal aan voor nog geen 100 euro. Aarzel niet langer en neem eens een kijkje op hun website.

 

Voor meer info : Bezoek de website