Vakantie Link
Image default
Vakantie

Klein Curacao Prijzen nu op onze site

Iedereen zegt dat je naar Klein Curaçao moet gaan als je op Curaçao bent.Het is een van de mooiste eilanden dichtbij Curaçao. Je kan er heerlijk relaxen, snorkelen of rondlopen op het eiland. Maar wat kost een Klein Curaçao dagtrip nu eigenlijk? Wat zijn de beste Klein Curaçao prijzen? En, welke Klein Curaçao boottrip moet ik dan kiezen?

Prijzen boat trip

Je kan met een kleine all-inclusive dagtocht naar Klein Curaçao. Met max. 30 personen op het luxe motorjacht is het intiemer en persoonlijker dan de meeste andere boten. Daarnaast zijn de klein Curaçao prijzen hiervoor het goedkoopst, kinderen krijgen zelfs 50% korting. Inbegrepen in de prijs is ontbijt, lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes. Voor een kleine meerprijs wordt je ook nog opgehaald bij je hotel. Je kan ook met een catamaran naar klein Curaçao.  Als je fan bent van zeilen dan ga je al snel met de Catamaran. Een schitterende catamaran en tevens de grootste catamaran van Curaçao brengt je naar het eiland! Op de heenweg op de motor en op de terugweg zeilend terwijl jij lekker relaxt in de netten. Ook bij deze klein curaçao prijzen is de lunch (BBQ + salades + fruit) en drankjes inbegrepen.  

Op tijd boeken!

De dagtochten naar Klein Curaçao zijn immens populair en het is niet verstandig om pas te boeken als je op Curaçao bent. De kans dat de Klein Curaçao boottrips dan zijn uitverkocht is 99% en het is enorm teleurstellend als je er te laat achter komt dat je niet mee kunt. En, waarom zou je wachten met boeken? Je kan ze online kopen waardoor je gemakkelijk nog lagere klein curaçao prijzen scoort. Voorkom teleurstelling en boek hier alvast je dagtocht zodat je verzekerd bent van plek. Vergelijk de klein curaçao prijzen online en boek daarna je ticket.