Vakantie Link
Image default
Startpaginas

Hulp bij personenschade in binnen- en buitenland

Wat u moet weten over Personenschade

Het zijn geen prettige ideeën om over na te denken, maar het kan altijd en iedereen overkomen. We hebben het over ernstig persoonlijk letsel of zelfs overlijden op vakantie door een ongeval of door een medische misser. Wat het gevolg ook zal zijn, u of uw eventuele partner en erfgenamen ondervinden grote financiële schade. In dit soort situaties kunt u beroep doen op de hulp met een letselschade jurist die de juiste kennis en ervaring paraat heeft om u op de juiste manier bij te staan op juridisch vlak om ervoor te zorgen dat u de beste advies krijgt.

Hoe zit het met de verzekering en juridische bijstand?

Bij een ongeluk of ongeval met blijvende letsel of overlijden tot gevolg is het allereerst goed om te kijken hoe u verzekerd bent. Vooral in het buitenland is het belangrijk dat u aanvullend verzekerd bent met een reisverzekering bijvoorbeeld. Uw verzekeraar kan voor u namelijk de kosten voor het inschakelen van een letselschade jurist vergoeden. Deze jurist komt op voor uw belangen en zal zich sterk maken om alle materiële en immateriële kosten te declareren bij de veroorzaker van de schade of ongeval.

Wat krijgt u aan Personenschade vergoed?

Om de vergoeding voor personenschade te bepalen, moet er eerst vastgesteld worden of uw invaliditeit bijvoorbeeld blijvend is. Hiervoor wordt een onafhankelijk medisch adviseur ingeschakeld. Bij personenschade wordt vervolgens gekeken bij directe schade en derving doordat een hoofdverdiener bijvoorbeeld is weggevallen en de partner of erfgenamen niet meer financieel onderhouden kunnen worden. Al deze misgelopen inkomsten worden bij elkaar opgeteld om uiteindelijk tot een bedrag te komen voor de personenschade vergoeding.

Zijn er uitzonderingen in Personenschade vergoeding?

In sommige situaties kunt wellicht geen beroep doen op uw verzekering of een vergoeding. Bijvoorbeeld als het ongeval waardoor u personenschade heeft opgelopen komt doordat u al ziek of invalide was. Of wanneer u verdovende middelen heeft gebruikt die niet toegestaan zijn. Als letselschade adviseur is het belangrijk dat we vanaf het begin transparant en eerlijk werken met onze cliënten om de zaak zo zuiver en eerlijk mogelijk te houden.

Maak kennis met de letselschade jurist voor heel Nederland

Schallenberg Letselschade helpt mensen uit heel Nederland op het gebied van letsel door een verkeersongeluk, ander privé gerelateerd ongeval of een bedrijfsongeval. Ongelukken zitten altijd in een klein hoekje, daarom is het des te belangrijker dat u zo snel mogelijk een afspraak maakt met onze juristen zodat we u snel en tijdig kunnen bijstaan. We werken altijd volledig en professioneel en u profiteert van jarenlange expertise. We zijn flexibel en altijd goed bereikbaar via telefoon, chat, whatsapp en mail. Maak vandaag een afspraak via 053-8900945 of info@schallenberg-letselschade.nl.

https://schallenberg-letselschade.nl/