Vakantie Link
Image default
Hotel

Van der Valk, geschikt voor iedereen!

Zwemparadijzen, dierentuinen, musea, attractieparken en theaters. Geweldig om te beleven met het hele gezin. Daarbij is het goed om er met het hele gezin op uit te gaan. Even weg van alle drukte thuis en enkel en alleen puur genieten van elkaar.

Gezellig met z’n allen

Bezorg kinderen een geweldige tijd tijdens een weekendje weg in één van de Van der Valk hotels. In de omgeving van de Van der Valk hotels is er altijd iets te beleven. Perfect om samen met het gezin een weekendje weg te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een attractiepark of een dierentuin. Na een leuke dag kunt u met het hele gezin uitrusten in één van de voordelige familiekamers bij Van der Valk.

U heeft de keuze uit diverse familiekamers. Zo kunt u gaan voor een familiekamer met ‘’connecting doors’’. Deze deuren geven u de keuze om één grote ruimte te creëren, of om de deuren te sluiten voor extra privacy. Na een drukke dag kunt u ontspannen in de sfeervol ingerichte familiekamer. Met de aanwezigheid van de minibar en koffie- en theefaciliteiten in de familiekamer, kunt u de dag nog even gezellig nabespreken met een drankje.

Liever een uitje voor2?

Ga er samen even tussenuit zonder de kinderen en boek een romantisch weekendje weg. Zo biedt Van der Valk verschillende romantische arrangementen aan wanneer u meerdaags wilt overnachten. Leg uw partner helemaal in de watten met een overnachting in een luxe suite.

U kunt de kamers en suités nóg voordeliger boeken wanneer u de Van der Valk aanbiedingen pagina in de gaten houdt. Op deze pagina worden alle aanbiedingen voor u op een rijtje gezet, bestaande uit hotels gevestigd in de Benelux, Duitsland, Zuid-Europa en de Caraïben. Grote kans dat er een perfecte aanbieding voor u tussen zit!

Combineer uw overnachting met een bezoek aan een stad. Denk bijvoorbeeld aan een oer-Hollands weekendje weg naar Volendam. Ontdek de gezellige stad en overnacht bij Van der Valk Hotel Volendam. Bent u een echte natuurliefhebber? Dan kunt u overnachten bij Van der Valk Hotel Apeldoorn-De Cantharel. Wandel of fiets door de prachtige natuur van de Veluwe. Na uw wandel- of fietstocht kunt u tot rust komen in de luxe Wellness van het hotel. Kortom, de Van der Valk hotels zijn erg divers en bieden uiteenlopende mogelijkheden. Er is voor ieder wat wils.

Voor meer info : Bezoek de website