Vakantie Link
Image default
Dienstverlening

Hoe reis jij naar het vliegveld?

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat is het goed om rekening te houden met het vervoer naar de luchthaven. Veel mensen laten zich brengen door vrienden of familie of kiezen voor openbaar vervoer. Daarnaast kun je een taxi te nemen, hoewel mensen vaak denken dat dit erg duur is. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn, zeker niet als je met meerdere personen op reis gaat. Wil je een Schiphol taxi bestellen, doe dit dan ruim van te voren zodat je de kosten laag kunt houden en precies weet waar je aan toe bent. Hier volgen een aantal voor en nadelen van verschillende vervoersopties zodat jij de beste keuze kunt maken.

Treinen zijn vaak onvoorspelbaar

De trein is over het algemeen een fijne optie wanneer je niemand hebt die je kan brengen naar het vliegveld. Helaas weten we allemaal dat de treinen vaak onbetrouwbaar kunnen zijn waardoor het een labiele factor vormt in jouw reisplanning. Daarnaast zijn de prijzen van treinkaartjes enorm gestegen de afgelopen jaren, waardoor het niet meer de zuinigste optie is.

Vriendendienst of file dienst?

Wellicht is er iemand in je naaste kring die je met alle plezier naar het vliegveld brengt.. Helaas heb je vaak te maken met lange files rondom de randstad.  Daarnaast moet je vaak een kleine fee betalen wanneer je iemand wilt afzetten bij de kiss & ride. Je mag hier maar enkele minuten staan voordat er een flink bedrag wordt toegewezen aan je parkeerkaart. Uitgebreid afscheid nemen zit er dan helaas niet in. Wil je langer parkeren reken dan op ongeveer 5 euro per kwartier en een langere afstand naar je terminal.

Taxi nemen naar het vliegveld

Wanneer je met meerdere personen reist, is een taxi nemen een ideale uitkomst! Door de kosten te delen ga je moeiteloos met z’n allen van A naar B en kun je ook in comfort reizen. Je wordt direct bij de terminal afgezet waardoor je supersnel je bagage kan droppen en richting je gate kunt gaan. Boek je taxi ruim van te voren zodat je een vaste prijs betaalt en je duidelijke afspraken kunt maken rondom ophaaltijd en bagage. Hoe ga jij naar het vliegveld bij je volgende vakantie?