Vakantie Link
Image default
Vakantie

Glamping in Zuid Frankrijk

Weleens op een glamping geweest met de kids? Nee? Een glamping is genieten van de camping, maar dan in een luxe safaritent met sanitair. Je hoeft ook geen tent op te zetten want die staat er al!

Domaine Saint Esselin is een kleinschalige en kindvriendelijke familie camping met Nederlandse eigenaren welke gelegen is in Midi-Pyreneeën in Zuid Frankrijk.  DSE is een camping met prive sanitair in Zuid Frankrijk. Heerlijk genieten van de natuur in Zuid Frankrijk! Domaine Saint Esselin is de leukste glamping in Zuid Frankrijk!

Als je zoekt op kindvriendelijke camping Frankrijk dan is Domaine Saint Esselin precies wat je zoekt! Natuur en kleinschaligheid staan centraal. Er is een zwembad aanwezig, en zelfs een welness tuin met hot-tub en sauna. Je kunt zelfs mee eten met de camping-eigenaren tijdens de Table D’hôtes. Heerlijk toch?

wil je liever niet camperen, maar vakantiehuisje huren in Zuid Frankrijk? Kijk dan eens bij de Gites. Vakantiehuizen in Frankrijk worden Gîtes genoemd. Bij Domaine Saint Esslin kun je een gite huren Zuid Frankrijk. Heerlijke luxe terwijl je wel lekker landelijk in Frankrijk vertoeft. Wat wil je nog meer? 

Voor meer info : Bezoek de website