Vakantie Link
Image default
Vakantie

Avontuurlijk vakantiepark Nederland

Leukste vakantiepark Nederland

In het Vechtdal tussen Hardenberg en Slagharen ligt een erg mooi westernstyle gethematiseerd vakantiepark. Nederland staat hiermee echt weer op de kaart als het gaat om gezellig met het gezin eventjes er tussen uit. PonyparkCity te Collendoorn ligt in een bosrijke en rustige omgeving waarbij je je al snel waant op een prairie. De mooie huisjes voegen echt veel sfeer toe aan het toch al gezellige dorp. Door de rustieke omgeving kunt u in dit vakantiepark Nederland overal fietsen, wandelen en uitstapjes maken in de nabije omgeving. Zo ligt het centrum van Hardenberg al op 2 kilometer afstand.

Avontuurlijk vakantiepark Nederland

Voor klein en groot, in dit vakantiepark is altijd wel een feestje of een activiteit aan de gang. De kinderen kunnen hun eigen pony verzorgen en berijden en de volwassenen kunnen een middagje midgetgolfen, zwemmen of barbecueën American Style. Bent u nog niet overtuigd van dit geweldige vakantiepark? Nederland biedt gelukkig een hoop mogelijkheden qua communicatie. Zo ook onze website. U kunt ons op vele manieren bereiken. Bijvoorbeeld:

  • een email sturen naar ons mail adres waarna we u zo snel mogelijk antwoorden
  • ook staat er een online contactformulier op onze site.
  • Daarnaast kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief van ons vakantiepark Nederland. Zo blijft u altijd op de hoogte van interessante aanbiedingen.
  • Ten slotte kunt u ons ook snel en direct volgen via Facebook

Waar wacht u nog op?

Het is alweer bijna herfstvakantie en er zijn nog altijd huisjes vrij. Wacht dus niet langer en boek vandaag nog voor een weekend, midweek of een gehele week. U krijgt niet alleen de beschikking over het hele terrein met allerlei leuke activiteiten, ook krijgt u onbeperkt toegang tot attractiepark Slagharen. De ponyexpress brengt u er binnen een paar minuten heen en brengt u ook weer terug.

Voor meer info : Bezoek de website