Vakantie Link
Image default
Vakantie

Geslaagd! Eindelijk op examenreis!!

Woensdag 15 juni  zitten jullie weer allemaal in spanning te wachten, ga ik dit jaar slagen of mag ik nog een jaartje blijven zitten. Doorgaans worden leerlingen tussen 12:00 uur en 17:00 uur gebeld over de middelbare school examenuitslag, wat natuurlijk super lang wachten is voor zo een belangrijk moment. Velen van jullie hebben op dit moment de inschrijvingen bij een vervolginstelling al verstuurd en hebben in jullie hoofd de koffers al ingepakt om op jezelf op kamers te gaan wonen.

Na de uitslag

Waarschijnlijk zijn al jouw medestudenten na het blokken voor de examens net zo klaar met school en nu al toe aan vakantie, maar één ding is zeker: als je eindexamens er eindelijk opzitten en je hoort dat er geen herkansingen nodig zijn, dan heb je het echt verdiend. Dat betekent dat het tijd is om je schooltas aan een vlaggenmast op te hangen. Dit is namelijk een teken voor al de buren; mij nu even niet storen met moeilijke vragen over wiskunde of Duits want het is tijd voor een feestje.

Even weg van thuis

Even alle examenstress vergeten en een onvergetelijke tijd beleven met je middelbare school vrienden, voordat je maten of vriendinnen allemaal hun eigen weg gaan bij een nieuwe school in een nieuwe stad. Jullie vliegen naar zonnige partybestemmingen zoals: Salou, Mallorca, Albufeira, Chersonissos of Lloret de Mar. Maar ook nieuwe bestemmingen in Bulgarije zoals Sunny Beach en Kos en Zakynthos in Griekenland worden steeds populairder. De stress van je afgooien kun je hier overal!

Bijkomen was nodig

Met de onvermoeibare zon, de heerlijke stranden en de oneindig vele uitgaansgelegenheden beleef jij vast een van de vetste en onvergetelijke vakanties in je nog prille leven. Jouw leventje na de middelbare school wordt net zo stressvol, met werk deadlines, kinderen en hypotheekaflossingen. Dus geniet nog maar van de tijdelijke zorgeloosheid nu het nog kan!

https://deriemasten.nl/vlaggenmasten/