Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis in Bertogne in de Belgische Ardennen huren

Een vakantiehuis huren in Bertogne voor 7 personen is al mogelijk vanaf €195, zie huurtarieven. Het huisje heeft een puntdak, dat maakt het extra speciaal. De vakantiewoning ligt midden in de natuur gelegen aan een beek. Ideaal voor in de zomer om even af te koelen in het water. Je kunt genieten van de rust en de natuur die de ligging van het vakantiehuis te beiden heeft. De plaats Bertogne zegt misschien niet zo veel. Maar Bertogne is ideaal gelegen tussen bekende plaatsen van de Ardennen. Daardoor is een vakantiehuis huren in Bertogne ideaal.

 

Niet gelegen op een vakantiepark

Het huis in Bertogne ligt niet op een vakantiepark, dus weg van de massa. Dit betekent dat je alle vrijheid hebt en niet direct gebonden bent aan buren. Een vakantiehuis huren in de Ardennen is ideaal voor het gezin, dat er even op uit wil voor een weekend. Natuurlijk is het ook mogelijk om het vakantiehuis te huren voor een week, midweek of langere vakantie. Informeer naar alle mogelijkheden op de website van de verhuurder.

 

De Ardennen: de natuur en de activiteiten

Veel mensen gaan naar de Ardennen voor de natuur. De Ardennen zijn zeer bosrijk en heuvelachtig. Dit hebben wij nauwelijks in Nederland. Toch is de Ardennen redelijk dichtbij huis. Op ongeveer 2 a 3 uur rijden vanaf Utrecht ben je al in de Ardennen, afhankelijk van de plaats van bestemming. Maar wat valt er allemaal te beleven in de Ardennen?

Heel veel. Als je er op uit trekt valt er genoeg te beleven. Fietsen, wandelen, grotten en kastelen bezoeken om maar enkele voorbeelden te noemen. Of wat dacht je van een bezoek aan een bierbrouwerij voor de echte liefhebber. In de winterperiode met wat geluk kun je in de Ardennen langlaufen mits er voldoende sneeuw ligt. Ook skiën behoort tot de mogelijkheden.