Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een motorvakantie in het mooie Schotland

 

Met een motorvakantie in Schotland heb je spanning, sport en avontuur in 1 vakantie. Met een motorreis ervaar je de ultieme vrijheid tijdens de vakantie, je kunt gaan en staan waar je wilt. Even stoppen omdat je een leuk restaurant tegenkomt tijdens je motorreis? Geen probleem. Een afslag gemist? Dan rij je toch gewoon nog een rondje verder. Een motorvakantie naar Schotland is de ultieme vakantie voor waaghalzen.

Op de motor door Schotland

Je kunt door Nederland rijden met  motor, maar je kunt ook de grens over. Zo is een motorvakantie naar Schotland ook erg leuk. Lekker touren door de hooglanden en stoppen bij meer van Loch Ness. Je kunt daarnaast ook naar Zuid-Europa, Scandinavië of Oost- Europa op de motor gaan. Dat zijn bestemmingen doe ook gewild zijn bij motorrijders.  je meerdere landen combineren tijdens je motorreis? Ook dat is mogelijk. Hef gaan en staan is het ultieme geluk van een motorreis.

Regel een reis

Wil je toch nog een beetje vastigheid? Dan kun je ene motorvakantie naar Schotland boeken, waarbij  de accommodatie gelijk is geregeld. Dat kan van een hostel, herberg, appartement tot een luxe hotel zijn. Net wat binnen jouw budget past en wat je wensenlijst is.. De kortste reisduur is 5 dagen als je een motorvakantie naar Schotland wilt boeken en de langste periode dat je een motor kunt huren is een maand. Met het boeken van een motorvakantie krijg je accommodatie, 1 volle tank benzine en de motor natuurlijk. Ondanks dat de hotels zijn besproken heb je nog alle vrijheid in hoe je daar wilt komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een motorvakantie naar Schotland? Bezoek onze website voor meer informatie of maak telefonisch een afspraak. Samen nemen we dan jouw wensen door en doen we een passend voorstel voor jouw motorreis.