Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een magische trampoline

Er zijn niet zoveel soorten trampolines. Je hebt kleine, ronde en een Trampoline Rechthoekig. Je hebt ook de zogenoemde magic circle trampoline. Er zitten niet zoveel verschillen tussen de zo juist genoemde trampolines. Het enige verschil aan magic circle trampolines is dat de mat verschillende kleurtjes heeft. Zo ziet de trampoline er vrolijk uit. Wil je graag een trampoline ingraven? Dat is een goede keuze aangezien dat er mooier uit ziet in de tuin. Het nadeel is wel dat je een groot gat moet graven. Als je de trampoline daarna niet meer wilt heb je nog wel een groot gat over wat je dan weer dicht moet gooien en mooi af moet werken. Dit kost ook veel tijd. Het voordeel van een trampoline boven de grond is dat je de trampoline makkelijk kunt verplaatsen voor als je ergens ruimte nodig hebt. Daarnaast is het ook handig voor als je de trampoline even niet meer nodig hebt zodat je hem op kan bergen.

Een magic circle trampoline heeft speciaal kleinere poten van 50 centimeter. De kuil moet ook ongeveer 50 centimeter diep zijn zodat die er goed in past. Meestal zit die iets hoger boven de grond dan een standaard trampoline die is ingegraven.

Het eerste wat je moet doen is een kuil graven. Bedenk dus hoe diep die moet in combinatie met hoe hoog de trampoline is. Daarna moet je het frame plaatsen in de kuil. Zorg er voor dat die waterpas is. Zet onder te poten wat stenen. Dit zorgt er voor dat de trampoline niet steeds verder wegzakt als je aan het springen bent. Daarna kun je de veren en mat bevestigen. Als alles klaar is, is het tijd om er op te springen. Een veiligheidsnet is ook handig. Zeker voor jonge kinderen die misschien er af kunnen vallen. Zo een val kan best pijnlijk zijn.

Voor meer info : Bezoek de website