Vakantie Link
Image default
Vakantie

Slapen aan zee Noord Holland – een fantastische ervaring

Slapen aan zee in Noord Holland is een ervaring die je niet wil missen. Kies een vakantiehuisje aan de kust bij I-projekt en de vakantie voorpret kan beginnen. Kies allereerst uit naar welk kustdorp je wil gaan. Kies hierbij uit Callantsoog, Sint Maartenszee, Julianadorp, Groote Keeten, Petten, of overige. Daarna kun je je vakantie gaan invullen precies zoals jij dat graag wil en hoe jij het meeste plezier beleeft of kunt ontspannen.

De vakantiehuisjes liggen op loopafstand van de kust

Als je boekt bij I-projekt, dan maakt het eigenlijk niet ui welke accommodatie je kiest. Ze liggen allemaal dichtbij strand, zee, en duinen. Je kunt als je wakker wordt meteen het strand op, een stevige wandel-of fietstocht maken of een andere (sportieve) activiteit oppakken. Op het strand is het mogelijk om diverse sporten te beoefenen. Je kunt hierbij denken aan zwemmen, vliegeren, blokarten, badmintonnen, voetballen en meer. Vind je het veel lekkerder om te relaxen? Neem dan een boek mee en werk tegelijkertijd aan je kleurtje.

Ontdek de omgeving

Uiteraard is het goed vertoeven op het strand, maar vanuit de kop van Noord Holland is het ook prima te doen om naar een andere (grotere) stad te rijden. Heb je meer zin om cultuur te snuiven, te shoppen, naar de bioscoop te gaan of een museum te bezoeken? Kijk dan eens naar de mogelijkheden in Schagen, Alkmaar of Amsterdam. Zin in een artistieke stad met historie? Bezoek het idyllische kunstenaarsdorpje Bergen. Kortom, tijdens een vakantie hier hoef je je zeker niet te vervelen. Om goed en gezellig te eten hoeft u niet weg, dit kan prima in de kustdorpjes. Maar voor een meer uitgebreide keuze aan restaurants is het niet gek om ook in de omgeving de opties te verkennen.

De charme van de zee   

Het is niet voor niets dat zoveel vakantiegangers jaarlijks terugkeren naar deze plek. De charme in deze kustdorpjes blijft in elk seizoen aanwezig. De lucht die je inademt aan zee is gezond, de natuur doet wonderen en na een verblijf ben je weer helemaal opgefrist en ontspannen. Het leven in de stad kan veel van je vragen. Na deze break, kun je er weer vol tegenaan.