Vakantie Link
Image default
Toerisme

Een huis kopen in Kroatië

De Kroatische vastgoedmarkt is redelijk goed ontwikkeld. Kroatische grond- en Kroatische huizenprijzen zijn nog steeds erg gunstig, vooral op de Dalmatische eilanden waar eigendommen zoals prachtige Kroatische stenen huizen in traditionele stijl zijn gebouwd. Ook in de prachtige historische steden van Kroatië zoals Dubrovnik, Hvar, Zadar of Korcula zijn er uitstekende vastgoed- en vastgoedmogelijkheden om tegen redelijke prijzen onroerend goed op een toplocatie te verwerven. De buitenlandse belangstelling voor het kopen van onroerend goed in Kroatië, inclusief de kleine eilanden, groeide plotseling twee jaar geleden. Tot dan toe geloofden buitenlanders niet dat dit een markt was die het waard was om in onroerend goed te investeren. Wilt u meer informatie over een huis kopen in Kroatië? U leest het in deze blog!

ConnectHouses helpt kopers van vakantiehuizen of investeerders of beide om onroerend goed in Kroatië te kopen voor vermogensgroei en inkomsten uit vakantieverhuur. We bieden een brede selectie van nieuwe appartementen en villa’s in heel Kroatië, zowel recent gebouwd als gepland. Daarnaast hebben we oudere Kroatische eigendommen te koop, waaronder Dalmatische familiehuizen, appartementencomplexen en ook traditioneel gebouwde oude stenen gebouwen als betaalbaar onroerend goed voor buitenlandse kopers van onroerend goed.

Makelaar onroerend goed zijn specialisten in onroerend goed en onroerend goed in alle gebieden van Kroatië. We hebben een breed scala aan villa’s op Dalmatische eilanden, appartementen in pittoreske oude steden, huizen in de buurt van de kristalheldere Adriatische Zee, huizen of elk type onroerend goed of onroerend goed voor ontwikkeling in de belangrijkste toeristische en vakantiegebieden van Kroatië, inclusief Dubrovnik en Istrië.

Bent u op zoek naar Kroatisch vastgoed? Zoek in ons aanbod Europees vastgoed of neem direct contact met ons op en specificeer het door u gewenste onroerend goed in Kroatië.

https://connecthouses.com/nl/huis-kopen-kroatie/