Vakantie Link
Image default
Vakantie

Campings met zwembad

Als je gaat kamperen, moet er natuurlijk wel een zwembad bij zijn. Zeker als je met de kinderen op vakantie gaat is een fijn zwembad onmisbaar. Niet alle campings hebben een eigen zwembad. Soms is dat omdat ze gelegen zijn aan een zwemplas of aan een riviertje. Maar zelfs dan is het fijn om een zwembad op de camping te hebben. Op campings met zwembad hoef je niet ongerust te zijn dat je uitglijdt over de ongelijke bodem. En je kinderen kunnen fijn spetteren, zonder dat ze ineens bang zijn dat er een enge vis in het water zit.

Bij het plannen van je vakantie check je dus altijd of de campings die je op het oog hebt een zwembad hebben. Meestal kun je dit op de site van de camping heel makkelijk vinden. Je moet dat speurwerk wél leuk vinden, want er gaat nogal wat tijd in zitten.

Of je gaat gewoon naar www.glampings.nl omdat je daar alle campings met zwembad gewoon op één pagina bij elkaar vindt. Wel zo makkelijk.

In heel Europa

Je hoeft je bij ons niet te laten beperken door de landsgrenzen, want we hebben campings met zwembad in de belangrijkste Europese vakantielanden. Natuurlijk in Nederland, België en Duitsland, maar ook in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal en Kroatië. Ook op de Algarve zijn tal van campings met zwembad te vinden.

Super de luxe kamperen

Heb je een camping gevonden die je bevalt? Dan boek je heel makkelijk via de site. Je zult zien dat je een ruime keuze hebt uit luxe kampeeraccommodaties. Je hoeft bij aankomst dus niet te klungelen met een tent en scheerlijnen. Alles staat voor je klaar. Dus na het inchecken op de camping drop je je bagage in de glamping accommodatie en is het –linea recta- naar het zwembad!