Vakantie-link

Dak- en trekhaakkoffer huren Noord-Brabant

Als je extra ruimte nodig hebt voor al je spullen die mee moeten op vakantie, kun je heel eenvoudig gebruik maken van een dak- of trekhaakkoffer. Echter hebben veel mensen deze niet standaard in de schuur liggen, en de aanschaf hiervan is erg prijzig. Toch betekent dat niet dat je er dan geen gebruik van kunt maken. Een trekhaak- of dakkoffer huren is behoort ook tot de mogelijkheden.

Dakkoffers

Een dakkoffer is naast mooi en stijlvol ook erg handig en bovendien veilig. Wanneer je deze huurt, wordt hij op de juiste manier gemonteerd zodat jij er veilig mee de weg op kan. Alle benodigdheden voor een vakantie kun je er in kwijt, zodat je meer ruimte in de auto hebt. Dit voorkomt dat je met zijn allen in een auto zit die helemaal volgepakt is, waardoor jijzelf niet comfortabel meer zit.

De koffers zijn voorzien van een SlideLock-systeem met een aparte openings- en vergrendelingsfunctie. Ook is hij erg eenvoudig te openen en weer te sluiten, is hij gemaakt voor efficiënt ruimtegebruik, heeft hij de perfecte pasvorm en is hij erg makkelijk te monteren. Er zijn dakkoffers te huur van 300, 400, 420 en 500 liter.

Trekhaakkoffers

Wil je liever geen koffer op het dak, of heb je naast de dakkoffer nog extra ruimte nodig? Dan kun je ook kiezen voor een trekhaakkoffer. Deze koffer is kantelbaar, zodat je ook nog bij de kofferbak terecht kan om daar spullen in kwijt te kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk de koffer te combineren met een fietsendrager. Hier kun je dan één fiets op kwijt. De trekhaakkoffer heeft een inhoud van 300 liter, zodat alle dagelijkse spullen hier prima in kunnen.

 

OptimaalReiscomfort.nl
Max Havelaardreef 14,
4906EV Oosterhout

06-18946889
Info@optimaalreiscomfort.nl
KvK: 78081149

Voor meer info : Bezoek de website
Vakantie-link

parkeren met een kamper

Wij Nederlanders zijn echte kampeerders, lekker met het gezin op vakantie naar spanje, frankrijk, italie enzovoorts. En heel vaak nemen we dan ook de kamper mee om toch nog een goede nachtrust te kunnen pakken. Nou is er één klein probleem met het kamperen met een kamper; het parkeren! Voor veel mensen is dit een probleem omdat ze het simpelweg erg moeilijk vinden in te schatten waar nou precies de achterkant van die grote bak is.

Gelukkig biedt achteruitrijcamerawinkel.nl daar een oplossing voor. Met onze state of the art camera’s wordt het parkeren net zo gemakkelijk als het poetsen van uw tanden of het strikken van uw veters! De achteruitrijcamera camper is een unieke camera met extra breed beeld waardoor uw partner u niet meer hoeft te begeleiden in het vaak lastige inparkeren. Geen tijd meer verspillen met parkeren wanneer u net aan bent gekomen, dit is namelijk uiteraard niet waar u zich bezig mee wilt houden als u net op uw bestemming bent aangekomen! In plaats daarvan kunt u dankzij onze camera de kamper direct neer zetten en genieten van dat heerlijke vakantiegevoel.

Een achteruitrijcamera installeren is snel gedaan en is, in meeste gevallen, uit te voeren door uzelf. Het enige wat u hoeft te doen is de camera en beeldscherm op gewenste locatie plaatsen en de kabels netjes weg te werken. Het makkelijkste punt om op aan te sluiten is door gebruik te maken van de sigarettenaansteker. Maar als u een beetje handig bent is het ook mogelijk om de camera direct aan uw accu aan te sluiten zodat u het aansteekpunt ook ergens anders ook voor kan gebruiken.

Het instaleren van uw camerasysteem is ook mogelijk, het enige wat u dan hoeft te doen is een mail sturen naar onze klantenservice. In deze mail moeten een paar dingen vermeld staan zodat wij de juiste specialist uw kant op kunnen sturen.

Voor meer info : Bezoek de website

Anti Teek kleding voor natuurliefhebers

Met een goed gevoel naar de camping

In Nederland is kamperen ontzettend populair. We doen het altijd, ieder jaar en gezellig met de familie en soms zelfs met vrienden en kennissen erbij. Campings zijn ideaal omdat het een aantal voordelen biedt ten opzichte van een traditionele zonvakantie. Allereerst kun je overal kamperen, zowel in het binnenland of in het buitenland. Een kwestie van een mooie locatie vinden, de auto inladen en gaan! Ten tweede het kostenplaatje. Kamperen is meestal een stuk voordeliger om op vakantie te gaan , vooral als je met een gezin bent van 4 tot 6 personen. Een verre reis maken naar een zonnig of tropisch oord loopt al gauw op in de duizenden euro’s en dat is best flink. Tot slot het plezier. Kinderen kunnen ze enorm vermaken op de camping, omdat er voldoende activiteiten zijn waaraan kinderen kunnen meedoen. Bovendien leren ze andere kinderen kennen , dat geldt ook voor de ouders overigens. En dat sociale contact vinden wij Nederlanders toch wel heel leuk.

Het gevaar van tekens

Is kamperen dan geheel zonder risico? Nee, helaas niet. Hoewel op een camping veel toezicht is, zijn bepaalde zaken altijd belangrijk om in acht te nemen. Allereerst natuurlijk de veiligheidsregels van de camping zelf. Of dat nu betekent dat je niet in een bepaald gebied mag komen, diepe putten moet vermijden of niet mogen zwemmen in een niet-hygiënisch zwembad. Natuurcampings hebben daarnaast nog een ander gevaar, en dat zijn de risico’s die insecten met zich meebrengen. Omdat natuurcampings over het algemeen meer insecten en dieren omvatten, loop je hier ook meer risico op vervelende beestjes. Eén van de meest nare beestjes zijn ongetwijfeld teken. Tekens kunnen dragers zijn van besmettelijke ziektes en veroorzaken vaak bij mensen die gebeten zijn door tekens de ziekte van Lyme. In bosrijke gebieden is het dus extra belangrijk dat je goed hierop let en jezelf controleert of bent gebeten door een teek. Maar is gelukkig een manier om de risico op een tekenbeet nog meer te verkleinen!

Teekwerende kleding: altijd handig om te hebben!

Sinds geruime tijd bestaat er speciale tekenwerende kleding op de markt. Deze type kledingstukken, en dat kunnen broeken, waterdichte schoenen, truien of jacks zijn, zijn voorzien van een speciale geur behandeling, Deze geur is giftig voor teken, mieren, spinnen en andere insecten. Zodra ze in contact komen met je kleding, raken ze verdoofd en vallen ze op de grond. De speciale finish is echter niet permanent. Bij Workwear24 verkopen we speciale teekwerende kleding met anti-insecten geur behandeling dat ca.50 wasbeurten volhoudt. Dat zou genoeg moeten zijn voor voldoende seizoenen om te profiteren van anti-teken werking. En wees gerust, de geur is volledig veilig voor de mens!

Voor meer info : Bezoek de website
Vakantie-link

Kunsthaag op de Camping

De Kunsthaag op de Camping

De Kunsthaag is ideaal op de Camping, recreatiepark, bij uw chalet, (sta)caravan en bungalow. Er kan meer privacy gemaakt worden en het hele jaar een groene haag. Zo kan je rustig een tijdje wegblijven zonder opruimen en snoeien.

Geen onderhoud

De reden hiervan is dat je geen onderhoud meer hoeft te doen als je een tijdje bent weggeweest.Niet meer snoeien, geen tuinafval en geen water meer geven. En als je wat ouder bent dan is het wel fijn dat je geen zware dingen hoeft te doen, en geen hulp meer hoeft te vragen van vrienden of familie.

Op een recreatiepark zijn er onlangs Kunsthagen geplaatst die bij ons aangeschaft zijn. Veel buren waren nieuwsgierig en kwamen een kijkje nemen. Ze kenden de Kunsthaag niet en vonden dit een fantastische oplossing. Ze wisten dan ook niet waar ze dit moesten kopen. Met deze kennis weten ze nu onze webshop te vinden.

Elk gewenst formaat aanpassen

De Kunsthaag is zeer eenvoudig te koppelen en in te korten naar de gewenste afmeting.

Je maakt ze vast aan een tuinhek, raster of witte muur met ty-raps, bundelband, binddraad of vastnieten. Palen in de grond en daar de Kunsthaag aan bevestigen is eventueel ook een oplossing.

Toepassingen voor de Kunsthaag

 • Camping
 • Chalet
 • Vakantiehuis
 • Recreatiebungalow
 • Stacaravan

Voordelen van een Kunsthaag

 • Niet meer sjouwen
 • Meer privacy
 • Geen dure tuinman
 • Geen vieze vingers
 • Niet meer snoeien
 • Blijvend groen
 • Direct resultaat
 • Ideaal op de Camping

Wil je ook een Kunsthaag aanschaffen? Neem dan een kijkje in onze webshop 24 /7 geopend om ze te bezichtigen en te bestellen.

Langskomen om ze te bekijken in onze showroom in Haarlem kan op werkdagen tussen 12 en 16.30 uur.

 

Voor meer info : Bezoek de website
Vakantie-link

Minder schade met een achteruitrijcamera

Een achteruitrijcamera is erg handig in de auto. Het is voor elke bestuurder beter als deze tijdens het achteruitrijden gebruik kan maken van een camera. Bij sommige auto’s is een achteruitrijcamera handiger dan bij andere auto’s. Kleine auto’s hebben bijvoorbeeld een kleinere dode hoek en beter zich rondom de auto. Kleinere auto’s hebben dus minder snel een achteruitrijcamera nodig. Toch is het voor elke voertuig goed om een dergelijke camera te hebben geïnstalleerd. 

Een achteruitrijcamera kan ook kleine auto’s helpen wanneer er bijvoorbeeld een paaltje in de dode hoek is of als een bestuurder niet weet hoever hij of zij nog naar achteren kan rijden. In deze gevallen is de achteruitrijcamera de perfecte oplossing. De achteruitrijcamera zorgt er op deze manier voor dat auto’s minder snel blikschade hebben dan wanneer je geen achteruitrijcamera hebt. Voor grote auto’s is het voordeel alleen veel groter, want grote auto’s hebben een grote dode hoek waardoor het vaker verkeerd gaat dan bij andere voertuigen. Als grote voertuigen achteruitrijden gebeuren er vaker ongelukken dan bij andere voertuigen. Een achteruitrijcamera helpt dus meer voor grote voertuigen dan voor kleine voertuigen.  

Toch hebben veel auto’s nog geen achteruitrijcamera. Dit heeft voornamelijk te maken met de prijs van de achteruitrijcamera. Een achteruitrijcamera is namelijk erg duur. Een simpele achteruitrijcamera is al tweehonderd euro en een iets geavanceerdere versie kun je voor vijfhonderd euro kopen. 

Hoewel praktisch is er ook een onpraktisch deel aan de achteruitrijcamera’s. Het vervelende deel van de achteruitrijcamera’s is dat het niet mogelijk is om eeen scherm van het ene merk camera aan te sluiten op de monitor van een ander merk. Zo is het niet mogelijk om een orlaco camera op een weaco scherm aan te sluiten. Ook is het niet mogelijk om een achteruitrijcamera weaco aan te sluiten op een orlaco scherm. Je bent daardoor aan een bepaald merk gebonden. 

Voor meer info : Bezoek de website

Welkom op familiecamping Le Plô in Zuid-Frankrijk

Brengt u uw vakantie het liefst door in de mooie natuur van Zuid-Frankrijk? En zoekt u een kleinschalige camping waar u rustig met uw hele gezin kunt genieten? Dan zit u bij familiecamping Le Plô helemaal op uw plek.

Kom tot rust op onze prachtige camping

Camping Le Plô ligt midden in het departement Tarn. Ons kleine paradijsje wordt omringd door natuurpark Haut-Languedoc en u zit vlak bij de granietgroeven van le Sidobre. Dit is echt de ideale omgeving voor lange wandelingen door uitgestrekte weiden, langs stromende rivieren en over beboste hoogvlaktes. Ook onze camping is een oase van rust. Al zijn we de kinderen natuurlijk niet vergeten. Zij kunnen zich uitleven op de speelplaats of in het zwembad. En ‘s avonds kruipt iedereen moe en voldaan in de tent.

Uw eigen plek in Zuid-Frankrijk

Iedereen die bij ons verblijft, krijgt een mooie, rustige plek aangewezen. Wij runnen namelijk een gezellige camping in Frankrijk met grote staanplaatsen. U heeft dus meer dan genoeg ruimte om u heen. Beschikt u niet over een eigen tent? Dat is bij ons geen probleem. Onze camping in Frankrijk biedt tentenverhuur. We kunnen altijd een sfeervolle plek voor u creëren.

Reserveren bij familiecamping Le Plô

Krijgt u al zin om uw tent op te zetten op familiecamping Le Plô? Reserveer dan online een kampeerplek of neem contact met ons op via 0033 563 74 00 82. Wij verwelkomen u graag!

Voor meer info : Bezoek de website
Vakantie-link

Televisie kijken op vakantie

In Nederland gaan elke zomer weer een tal van Nederlanders op stap met de camper of caravan op stap. Vaak kiest men ervoor om voor een lange periode te vertoeven en te ontsnappen van het dagelijkse bestaan. Omdat een camper of een caravan een vrij dure aankoop is kiezen veel mensen ervoor om een camper of een caravan te huren. Wanneer je regelmatig op stap gaat met de camper kun je er ook voor kiezen om er een te kopen er zijn hierbij verschillende aspecten waar je op moet letten.

In eerste instantie is het heel belangrijk om eerst goed na te gaan wat het doel is van de camper. Er zijn namelijk ook mensen die in een camper wonen. Wanneer het echt voor dagelijks gebruik is zitten hier hogere kosten aan verbonden. Je moet er dan namelijk ook in de strenge winter toch in kunnen. Isolatie is hierbij dan ook heel erg belangrijk. Daarnaast zijn er ook verschillende modellen campers. Zo bestaat er een camperbus, alkoof, integraal en een half intergraal. Al deze verschillende modellen hebben allemaal andere voor- en nadelen. De camperbus is de kleinste variant en vaak toch wel heel simpel. De Alkoof is een stuk groter en heeft ook veel meer ruimte en is daarom geschikter voor een groot gezelschap. Daar staat wel tegenover dat de alkoof wel een hoger verbruik in brandstof heeft. Vaak kunnen allen campers worden voorzien met een schotelantenne camper. Hierdoor kun je ook heerlijk televisie kijken op je vakantie.

Ook wanneer je een caravan gaat kopen gaat hier heel veel onderzoek aan te voren. Een caravan kan ook heel prijzig zijn. Wanneer je niet veel gebruik maakt van een caravan is het belangrijk om hier toch wel even heel goed over na te denken. Een caravan moet namelijk ook opgestald worden. Hier zitten ook vrij veel kosten aan verbonden. Daarnaast zijn er ook veel kosten verbonden aan de uitrusting zoals een schotelantenne caravan.

Voor meer info : Bezoek de website
Vakantie-link

Sunred en Happy Cocooning terrasverwarmers op gas

Terrasverwarmers op gas sunred & happy cocooning

Ondanks dat verwarming op gas minder flexibel is qua design zijn er toch een hoop verschillende modellen verkrijgbaar, zo zijn er:

 1. Tafelmodellen terrasverwarmers op gas.
 2. Vrijstaande terrasverwarners op gas.

Sunred terrasverwarmers op gas

Wilt u er warm bij zitten maar wilt u ook een echte blikvanger in de tuin? Dan zijn terrasverwarmers van Sunred een goede optie. Sunred heeft een breed aanbod design terrasverwarmers op gas in simpele maar ook zeer strakke designs! 

Happy Cocooning tafelhaarden 

Ook de bekende tafelhaarden op gas van Happy Cocooning zijn echte eyecatchers. Deze veelal grote terrasverwarmers in tafelmodel zijn uitermaten geschikt om in de tuin bij een loungeset te parkeren. Een gezellig vuur zorgt gegarandeerd al voor 50% van de sfeer, een lekker drankje en een goed gezelschap maken het feest helemaal compleet!

 

Voordelen van terrasverwarmers op gas
Wanneer u op zoek bent naar een terrasverwarmer die u overal kunt plaatsen is een model op gas de juiste keuze. Op het balkon, in de tuin of op de camping, deze warmtebron werkt altijd, mits de gasfles gevuld is. U kunt zoveel gasverwarmers plaatsen als u zelf wilt, u bent immers niet afhankelijk van een stroomgroep. Een ander voordeel van een terrasverwarmer op gas is dat er doorgaans meer vermogen beschikbaar is doordat de afhankelijkheid van een beperkte capaciteit van het elektriciteitsnet ontbreekt. De gasterrasverwarmers werken op aardgas, butaangas of propaangas. De gasflessen kunnen bij een lokale dealer worden gekocht en ingeruild.

Voor meer info : Bezoek de website