Vakantie Link
Image default
Vakantie

Campings met privé sanitair

Denk jij bij het woord kamperen aan mensen die met de wc-rol onder de arm richting toiletgebouw lopen? Dan ben je waarschijnlijk niet de enige. Er zijn zelfs mensen die door die wandeling-met-wc-papier een hekel hebben gekregen aan kamperen. En dat terwijl kamperen zo fijn is. De oplossing ligt voor de hand: campings met privé sanitair. Bij jouw kampeerplek staat een klein toiletgebouwtje met een eigen badkamer, of je hebt een eigen badkamer (alleen door jou te gebruiken) in het sanitairgebouw.

Geen overbodige luxe

Bij campings met privé sanitair beleef je kamperen zoals kamperen bedoeld is. Lekker in je eigen tent (of caravan) slapen. ’s Avonds koken en eten in de buitenlucht (al dan niet van de barbecue). Af en toe een boek lezen, beetje badmintonnen of relaxen terwijl de kinderen zichzelf vermaken bij het zwembad. Maar dan wél zonder dat iedereen precies weet wanneer je naar de wc moet.

In Overijssel zijn verschillende campings waar je de beschikking hebt over je eigen WC, douche en wasbak. Daardoor heb je de privacy en hygiëne van thuis, maar is ook het wachten tot er een douche vrijkomt iets uit het verleden. Tandenpoetsen doe je ook gewoon op je eigen plekje. Een plekje op de camping met privé sanitair kost ietsje meer, maar dat geld is goed besteedt. Eigen sanitair is echt geen overbodige luxe!

De voordelen van privé sanitair op de camping

Met privé sanitair heb je meer gemak en privacy. Maar dat is niet het enige. Met een eigen douche kun je jezelf ’s ochtends opfrissen, voordat je jezelf vertoont aan de buitenwereld. En met een eigen toiletgebouwtje is die nachtelijke speurtocht waarbij je op je slippers door de kou met je zaklamp op zoek moet naar de wc is ook niet meer nodig. Je hebt je eigen wc en hoeft dus ook niet aan te kijken tegen de remsporen van je voorganger.

Een ander voordeel is dat campings met privé sanitair over het algemeen wat ruimer zijn opgezet. Je hebt dus een grotere plek. Door de iets grotere afstand met de buren heb je meer privacy.

Comfortabel kamperen in Overijssel

Overijssel is altijd al een topregio geweest om te kamperen. Mooie natuur, aantrekkelijke steden en makkelijk te bereiken. Inmiddels zijn in onze provincie veel campings met privé sanitair te vinden. Op www.visitoost.nl hebben we een mooi overzicht gemaakt van de campings waar je het gemak van eigen sanitair op de camping kunt beleven. Bezoek onze site en boek je verblijf; niet via een tussenpersoon, maar gewoon direct bij de camping zelf.