Vakantie Link
Image default
Vakantie

Zaken die je moet weten vooraleer je een betrouwbare slotenmaker inhuurt

Ofschoon het gemakkelijk is zijn tijd te nemen als men vooraf iets plant, is het bij een noodgeval waarbij men hoogdringend een 24 uurs slotenmaker van doen heeft, helemaal zo niet en je zal dus geen dagen en weken hebben om een betrouwbare slotenmakerij te vinden. Ongeacht hoe druk je ook bezet bent, is het altijd wel de moeite waard om een beetje tijd uit te trekken om een gereputeerde beroepskracht te vinden.

Het is een goed begin als je naar meer dan één slotenmakerij kijkt. Maar als een vriend of een familielid je een zaak kan aan bevelen, is dat zelfs nog beter. Het laatste wat jij wil, is de onvakkundige hulp van een slotenmaker die geen licentie heeft.

Als je de tijd hebt, is het eveneens een goed idee om de naam van de slotenmakerij na te kijken bij het Better Business Bureau. Dit kan gemakkelijk gebeuren via het internet en je kunt dit onderzoek zelfs doen als je bent buitengesloten thuis of uit je wagen, als jouw GSM maar slim genoeg is. Je kan eveneens een oppervlakkige zaak er uit pikken door bepaalde websites te gebruiken die het telefoonnummer koppelen aan het zakenadres. Als ze ze niet kunnen koppelen, moet je ze niet opbellen voor hulp.

Let ook altijd heel goed op en wees aandachtig als je een slotenmaker opbelt in een noodsituatie. Wees op je hoede als men je oproep niet beantwoordt met de specifieke naam van het bedrijf. Als je enkel maar een algemeen “ slotenmaker service” hoort, vraag hen dan naar de volledige benaming van de firma, alvorens verder te gaan.

Elke vakkundige slot technicus zal je ruwweg een schatting van de kosten kunnen geven langs de telefoon, maar vraag hem ook of de onderdelen inbegrepen zijn en of er speciale kosten zijn. En bovendien is het ook essentieel om je ervan te verzekeren dat jouw slotenmaker een verzekering heeft.

Tenslotte mag je ook nooit vergeten van een identificatie vragen als ze ter plaatse aankomen. Noteer ook of ze je al dan niet om een identificatie vragen, want ook dat is zoals je je wel kunt inbeelden, heel belangrijk voor hen. Anders kunnen ze wel iedereen in jouw huis binnenlaten.

Wel als je je dan de volgende keer weer eens in bevend in je badjas op de huisdorpel staat en eraan denkt hoe warm het in het hondenhok wel zou kunnen zijn, snel dan niet naar de eerste vent met een set lockpicks, maar neem nu de tijd om een gevestigde en betrouwbare service te vinden.

Wilt u een professionele slotenmaker in handen hebben? Neem eens een kijkje op de website van Locksecure: http://www.slotenmakerrotterdam010.nl/Zij zijn al tientallen jaren professionals op het gebied van beveiliging en service.

Voor meer info : Bezoek de website