Vakantie Link
Image default
Vakantie

Wonen in het prachtige Spanje

Ga je graag op vakantie naar Spanje en ben je geïnteresseerd in het kopen van een huis daar? Spanje kent veel mooie gemeenten om woningen in te kopen. Eén van die gemeenten is Jávea. Deze gemeente ligt in de provincie Alicante, in de regio Valencia. Jávea bestaat uit drie delen. Dit zijn de oude binnenstad La Villa, de haven en de zandvlakte.

Bijzondere kenmerken

Wat deze gemeente zo fantastisch maakt om in te wonen, is dat er voor ieder wel wat wils is. De temperatuur is erg gunstig en je vindt hier zowel een prachtige kustlijn als restanten van piraterij, maar ook gezellige restaurantjes en zelfs een foodmarkt. Heb je interesse om in deze gemeente te gaan wonen? Hieronder lees je meer over een huis kopen Javea.

 

Meereizen met een specialist

Voordat je een huis gaat kopen, is het belangrijk om diverse opties te bekijken alvorens je een beslissing maakt. Je kunt daarom voor je een huis kopen Javea gaat doen, een korte reis maken naar de gemeente. Er reist dan een specialist met je mee. Samen ga je diverse huizen bekijken, evenals de omgeving ontdekken zodat je weet wat je te wachten staat. De specialisten zijn vanaf jongs aan al bekend met de Costa Blanca, waardoor ze je van het beste advies kunnen voorzien.