Vakantie Link
Image default
Vakantie

Waldlaufer schoenen voor op vakantie

Welke schoenen passen bij smalle voeten?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe schoenen is het belangrijk om buiten de lengtemaat ook te kijken naar de breedtemaat van de schoen. Hiermee zorg je ervoor dat de schoen zo comfortabel mogelijk zit. Wanneer je smalle voeten hebt, heb je waarschijnlijk baat bij een schoen met een smalle breedtemaat. Er zijn genoeg merken en schoenen die dit aanbieden. Hierin geven we je wat tips waarop je kunt letten bij het aanschaffen van schoenen wanneer je smalle voeten hebt.

Wanneer je smalle voeten hebt en je koopt te brede schoenen, zul je merken dat je te makkelijk uit de schoenen glijdt. Kijk daarom naar de breedtemaat. Veel merken hanteren een standaard breedtemaat, maar er zijn genoeg merken met afwijkende breedtematen. De meest voorkomende breedtematen zijn:

 • E – extra smalle voeten
 • F – smalle voeten
 • G – gemiddelde wijdte
 • H – iets bredere voeten
 • K – bredere voeten
 • M – extra brede voeten

Merken

De volgende merken zijn geschikt voor damesschoenen met smalle voeten. De merken bieden verschillende soorten schoenen aan, zoals enkellaarsjes, sandalen of sneakers.

 • 1. Peter Kaiser – Dit is een Duits schoenenmerk voor dames die vooral bekend staat om pumps. De schoenen zijn elegant en stijlvol, maar toch ook klassiek. Dit vindt je dan ook wel terug in de collectie. De fit van de schoen staat voorop, wat het geschikt maakt voor dames met smalle voeten.
 • 2. Waldlaufer damesschoenen – Of je nou op zoek bent naar sneakers, sandalen, instappers of enkellaarzen, Waldlaufer damesschoenen heeft het. Dit merk staat bekend om het draagcomfort van de schoenen in combinatie met het brede assortiment. Dat in combinatie met het aanbod zorgt ervoor dat dit merk niet mag ontbreken in het rijtje.
 • 3. Unisa – Unisa schoenen zijn smaller dan normale schoenen, omdat de leest van de schoen anders is dan normale schoenen. Het is een Spaans merk dat vooral bekend staat om zomerse schoenen, zoals sandalen, pumps, maar ook enkellaarsjes.
 • 4. Gabor – Gabor is een merk dat gespecialiseerd is in smalle én brede damesschoenen. Bij dit merk kun je terecht voor modieuze schoenen die van hoge kwaliteit zijn. Ze bieden schoenen met een smalle leest in verschillende vormen, zoals sneakers, enkellaarzen, maar ook pumps.
 • 5. Paul Green – Dit is een van de bekendere schoenenmerken in Duitsland. Het comfort van de schoenen staat voorop, waardoor je geen zere voeten krijgt als je de hele dag schoenen aan moet doen. Zelfs wanneer je hakken draagt, zul je geen last van je voeten krijgen. Dit merk maakt niet speciale schoenen met een smallere leest, maar maakt schoenen standaard smaller dan reguliere schoenenmerken. Dit maakt de sneakers, pumps, sandalen en enkellaarzen geschikt voor dames met smallere voeten.
 • 6. Lola Cruz – Ook Lola Cruz heeft smallere schoenen dan normaal gesproken. Wanneer je dus net iets smallere voeten hebt is dit merk geschikt voor je. Elk seizoen heeft dit merk een nieuwe collectie. Dus zit er nog niets naar je smaak tussen, dan kan je altijd volgende collectie weer even kijken of het dan wel het geval is.  
https://www.nijhofschoenen.nl/