Vakantie-link

Vakantiehuis Puglia

Italië: vakantiebestemming bij uitstek. Boek een vakantiehuis Puglia

Bent u op zoek naar een ontspannen vakantie waarbij u met een stapel boeken – die u al het hele jaar van plan bent te lezen – naast u strandstoel en de voeten in het zand aan het water vertoeft? Of laat u zich liever overdonderen door straten vol leuke winkeltjes, kunstgaleries en indrukwekkende architectuur? Misschien bent u echter enkel geïnteresseerd in de talloze zonnige terrasjes met uitzicht op de mooiste pleinen, waar uitzonderlijk lekker eten en drinken geserveerd wordt. Waar u ook naar op zoek bent, in Italië kunt u het zonder twijfel vinden. Het land biedt alles waar u tijdens uw vakantie naar op zoek bent. Italië staat namelijk bekend om haar mooie zandstranden, het rijke aanbod aan kunst & cultuur, de prachtige natuur én niet te vergeten: het beroemde Italiaanse eten. Boek daarom nu een vakantiehuis. Puglia zou bijvoorbeeld uw bestemming kunnen zijn. Kijk op www.puglia-reizen.com.

Genieten van een prachtig vakantiehuis Puglia

Besloten dat u naar Italië af wilt reizen? En als accommodatie wilt u een vakantiehuis? Puglia is dan een geschikte bestemming! Deze prachtige streek ligt in het zuiden van Italië en vormt de welbekende hak van de ‘laars van Italië’. Hoewel het klimaat warm en droog is, wordt Puglia gezien als een van de mooiste streken van het land. Wat opvalt in het landschap zijn de glooiende heuvels vol olijfbomen, waar ook veelvuldig smaakvolle olijfolies van gemaakt worden. Op de een van de heuvels verblijven in een vakantiehuis? Puglia biedt het. In de streek wordt bovendien veelvuldig wijn geproduceerd. Vooral de rode wijnen van druiven als de Montepulciano en Sangiovese zijn niet te versmaden. Voor de liefhebbers van mooie uitzichten, is het echter vooral de kustlijn van Puglia die indruk zal maken. Ook aan de kust kunt u verblijven in een vakantiehuis. Puglia kent vele opties! Er zijn genoeg uitkijkplekken vanaf waar het uitzicht over het knalblauwe water onvergetelijk is. De tot de verbeelding sprekende dorpjes aan de kust zijn ook zonder twijfel een bezoekje waard. Maar, vooral beroemd is Puglia om het eten. Hun mediterraanse keuken ontving zelfs een Unesco Heritage Award! Dat is niet zo gek: veel mensen zullen antwoorden met ‘Italiaans’ als je hen naar hun favoriete keuken vraagt. Hoewel de grond in Puglia droog is, worden er allerlei gewassen verbouwd: van sappige tomaten, tot glimmende aubergines, courgettes en de meest smaakrijke artisjokken en paprika’s die u zich voor kunt stellen. De kans is dan ook zeer groot dat als je door de kleine dorpjes rijdt de geur van versgebakken pizza of pasta met romige tomatensaus, gesmolten mozzarella en geurige basilicum je tegemoet komt. Ook de antipasti uit de regio zijn beroemd. De flessen wijn die aan het eind van de dag op tafel komen, worden vaak vergezeld door smaakvolle kazen, ambachtelijke worsten en olijven. Dit alles bij elkaar opgeteld heeft ervoor gezorgd dat de streek zich door de jaren heen tot een ware toeristische trekpleister heeft ontwikkeld. Opvallend feit is dat Puglia niet alleen onder buitenlandse toeristen populair is, maar dat ook veel Italianen hier een vakantiehuis, Puglia is echt populair, hebben.

Uw ideale vakantiehuis, boek hem nu!

Aan lekker eten en mooie natuur dus geen gebrek als u besluit op vakantie te gaan naar Puglia. En aan goede accommodaties ook niet! Een privé vakantiehuis, Puglia heeft er vele, is de meest ideale manier om in Puglia te verblijven. Op die manier ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid. De streek biedt voor iedereen die op zoek is naar een vakantiehuis, Puglia heeft er vele, wat wils. Ligt uw ideale vakantiehuis dicht bij de zee? Geen enkel probleem. Of liever een huis dat wat meer in het binnenland ligt, met een uitzicht op het glooiende landschap? Ook dan is er genoeg keuze. Niet alleen liggen onze accommodaties op locaties verspreid door Puglia, wij hebben ook een heel divers aanbod vakantiehuizen. Van een intieme bed & breakfast waar je bij iedere maaltijd opnieuw culinair verwend wordt door de gastvrouw, tot een vakantiehuis voor vier personen, dat door de aanwezigheid van een grote tuin ideaal is voor jonge gezinnen. Op zoek naar een vakantiehuis Puglia voor u en uw vrienden? Waar u samen kunt ontspannen in de zon en kunt genieten van een verfrissende duik in een privézwembad? Wij beschikken over accommodaties die geschikt zijn voor grote groepen. Ook voor vakantiehuizen in verschillende stijlen bent u bij ons aan het goede adres. Voor diegenen die willen genieten van moderne luxe zijn er bungalows met toegang tot een zwembad en een terras met modern loungemeubilair. Echter behoort een vakantiehuis dat gevestigd is in een 18e-eeuws gebouw ook tot de mogelijkheden. Vindt u het lastig om te kiezen? Heeft u weinig tijd? Of heeft u andersoortige vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen het vakantiehuis van uw dromen te vinden. Uw ideale vakantiehuis Puglia vindt u namelijk zeker in ons aanbod. Vakantie vieren op maat! Wij begrijpen aan welke eisen een vakantiehuis moet voldoen om zonder zorgen vakantie te kunnen vieren en wij zullen er alles aan doen om in uw wensen te voorzien. Voor ons van zeer groot belang is dat wij er zelf zeker van zijn dat de accommodatie die wij u verhuren, ook daadwerkelijk aan onze standaarden voldoet. Daarom geven wij u de garantie dat wij het vakantiehuis bezocht hebben om te bekijken of het aan de door ons gestelde eisen met betrekking tot inboedel, sfeer, gastvrijheid en veiligheid voldoet. Als het vakantiehuis Puglia bij aankomst, ondanks onze controle, niet aan uw verwachtingen of wensen voldoet, ook dan staan wij voor u klaar.

Voor meer info : Bezoek de website