Vakantie Link
Image default
Vakantie

Vakantie boeken? Vergelijk met Vakantievergelijker

Vakantie boeken? Vergelijk met Vakantievergelijker

Nu de grote lock-downs verleden tijd zijn, willen we allemaal maar al te graag weer op vakantie. Veel vakanties worden al vroegtijdig geboekt, maar ook het last minute aanbod iets groot. De prijzen stijgen, luxe vakanties zijn duur, en daarom is de reisbureau’s vergelijken een goed idee.

All Inclusive Vliegvakanties

Nederlanders kiezen graag voor een lekker zonvakantie naar Turkije. Dat blijkt een analyse van vakantie vergelijkingssite Vakantievergelijker. De duurste vakanties zijn de vliegvakanties naar Kaapverdië, Curacao en de Azoren, waar het heel het jaar lekker zonnig is. De temperaturen in Turkije, Griekenland en Spanje zijn in het vroege voorjaar tot het najaar zeer aangenaam. Een top 5 van mooie badplaatsen volgt hieronder.

Vakantie plekken top 5

Op het gebied van all inclusive resorts komen enkele plaatsen al snel naar boven. Turkije voert de lijst aan, maar ook Griekenland wint aan populariteit door het toegenomen aanbod.

Top 5 vakantiebestemmingen

  1. Antalya in Turkije
  2. Bodrum in Turkije
  3. Alanya in Turkije
  4. Kreta op Griekenland
  5. Belek in Turkije

In deze plaatsen (en op het hele eiland Kreta) zie je straten vol met hotels. In Antalya, en zeker in nabij gelegen dorpen als Lara vind je tientallen luxe resorts per strekkende kilometer.

De vakantie vergelijken

Oriënteer je goed voordat je een vakantie boekt. Heb je eenmaal een hotel gevonden welke bevalt, wacht dan even met boeken. Dit is het moment waarop je moet vergelijken. Meestal worden hotels door meerdere aanbieders aangeboden. Is het hotel bij Tui, Corendon of Subweb beschikbaar? Kijk dan ook eens bij Suntip, Prijsvrij of Tjingo. Vakantievergelijker.online vergelijkt ze allemaal, zodat je simpel een goede vergelijking kan maken.

vliegvelden en vliegtijden

Niet alleen de prijs kan anders zijn, ook kunnen andere transfers worden aangeboden. En door betere vliegtijden te vinden kan het zomaar zijn dat je in plaats van in de avond, al in de vroege ochtend kan vliegen. Daardoor heb je al snel ‘een dag extra vakantie’.