Vakantie Link
Image default
Vakantie

Single reis

Je wil graag een mooie reis maken er is alleen één probleem. Je hebt niemand om met je mee op reis te gaan. Het lijkt je helemaal niets om in je eentje naar een verre bestemming af te reizen. Gelukkig kan een single reis een mooi alternatief zijn. Met deze rondreis ga je samen met andere naar de mooiste bestemmingen in het buitenland. Rondreizen door Amerika hoeft nu bijvoorbeeld niet meer alleen. Wij zorgen ervoor dat je in een groep op reis gaat met leeftijdsgenoten. In de groep is altijd minimaal 50% van de reizigers alleen op reis. Je kan zo nieuwe vriendschappen sluiten en een herinnering delen voor het leven. Tijdens de single reis worden er regelmatig vriendschappen voor het leven gesloten. Na afloop kunnen jullie nog regelmatig samen afspreken om jullie droomreis te bespreken.

Samen met leeftijdsgenoten op pad

Wil je graag met jongeren van je eigen leeftijd op pad? We organiseren een jongeren rondreis in verschillende leeftijdscategorieën. Tijdens de jongeren rondreis kom je langs de meest adembenemende plekken. Je kiest helemaal zelf uit welk land jouw bestemming gaat worden. Vervolgens bezoek je de mooiste hoogtepunten. Onze jongeren rondreis staat altijd in het tekenen van een actieve vakantie. Als de we de natuur gaan opzoeken, dan gaan we uiteraard iedere dag actieve activiteiten doen. Je hoeft je absoluut geen dag te vervelen want bij ons kan je werkelijk alle activiteiten ondernemen. Elke dag hebben we een planning gemaakt met leuke activiteiten om aan deel te nemen tijdens je jongeren rondreis. Na afloop hou je ook nog eens vrienden voor het leven over die je ontmoet hebt tijdens je rondreis.

Rondreizen Amerika langs alle hoogtepunten

Amerika is één van de meest fascinerende landen ter wereld. Het is niet alleen een gigantisch land, maar ook nog eens het meest gevarieerde land. Grote metropolen wisselen zich af met prachtige natuur. Rondreizen Amerika is voor de meeste reizigers een droom die uitkomt. Er zijn verschillende rondreizen Amerika die je kan boeken. Maak bijvoorbeeld een rondreis door één van de mooiste staten van het land: Californië. Of maak een rondreis door het Wilde Westen langs Zion, Bryce en Grand Canyon. Tijdens onze rondreizen Amerika kan je langs verschillende hoogtepunten reizen. Je reist hierbij niet alleen, maar in een gevarieerde groep met leeftijdsgenoten. Ontdek samen met anderen de mooiste plekjes in Amerika en geniet van de wereldsteden waar je een tussenstop maakt. Natuur en grote steden wisselen elkaar af en dit maakt rondreizen Amerika zo uniek. Kies jouw leeftijdscategorie uit en maak een rondreis langs de mooiste plekken in Amerika. Plan vandaag nog jouw volgende rondreis door Amerika het land van de mooiste natuur en steden. Kies een vertrekmaand en kijk of er nog plek is in jouw leeftijdscategorie!

 

Voor meer info : Bezoek de website