Ook op zoek naar een leuke camping Drenthe?

Mooie camping Drenthe

Bent u alvast plannen aan het maken voor de meivakantie of de zomervakantie? Zoekt u naar een rustige camping? Drenthe is de provincie waar u graag naar toe wilt? Dan kunt u altijd terecht bij Camping De Berken. Dit is een zeer landelijk gelegen camping. Drenthe kunt u vanuit hier gemakkelijk verkennen. In de buurt bevindt zich een schaapskooi en ook bruisende steden als Assen, Emmen en Groningen zijn in de buurt. Op die manier hoeft u zich geen moment te vervelen. Wilt u graag naar een kindvriendelijke camping? Drenthe biedt dit in de vorm van De Berken. Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Zij kunnen elke dag volop gebruik maken van de speelmogelijkheden. Er zijn mooie speeltuinen en bovendien hebben wij elk jaar weer een leuk recreatieprogramma opgesteld. Kortom, wij zijn echt een veelzijdige camping. Drenthe is een van de mooiste provincies van ons land. Hier vindt u veel bos, wat voor eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden zorgt. En zeg nou zelf, u wilt er toch ook lekker op uit trekken tijdens uw vakantie? Bent u bang dat u erg veel geld neer moet tellen voor een plekje op onze camping? Drenthe is een populaire provincie, dus het zou maar zo kunnen. Toch is dit bij ons niet het geval. Wij vinden dat de klant koning is en gedragen ons daar ook naar. Dit merkt u aan onze klantvriendelijke service, onze lage prijzen en de leuke activiteiten voor de kids. Klinkt dit u als muziek in de oren maar wilt u eerst toch wat meer weten over deze camping? Drenthe biedt volop mogelijkheden om te recreëren, De Berken is goedkoop en veelzijdig, kinderen en volwassenen kunnen er hun hart ophalen en wij houden altijd rekening met uw wensen. Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel voor u regelen. Wilt u bijvoorbeeld stroom of juist niet? Dan kunt u even een seintje geven en dan regelen wij het voor u. Ons kampeerterrein is van alle gemakken voorzien, dat staat als een paal boven water. Wilt u graag meer weten? Neem dan even contact op met de campingleiding. Wij staan te allen tijde voor u klaar om al uw vragen van repliek te voorzien. Wij beantwoorden elke vraag uitgebreid. Op die manier weet u zeker dat u bij ons aan het goede adres bent als u op zoek bent naar een camping, Drenthe uw vakantiebestemming is en u niet te diep in de buidel wilt tasten.

Ook op zoek naar een leuke camping? Drenthe heeft ‘t!

Het is een feit dat u uitstekend terecht kunt op kampeerterrein De Berken in Gasselte. Het staat ook vast dat op het gebied van een camping Drenthe enorm veel te bieden heeft. Toch kan er maar één de beste zijn, en dat zijn wij. Twijfel dus niet langer en laat uw keuze op ons vallen. Als u naar De Berken toe komt, dan profiteert u van:

  • geweldige speelfaciliteiten voor kinderen
  • een leuk activiteitenprogramma voor de kids
  • lage prijzen voor de kampeerplaatsen
  • een fantastische service, die u zich jaren na dato nog zult herinneren
  • een bosrijke omgeving, waar u met uw gezin heerlijk kunt wandelen en fietsen
  • korte lijntjes met het personeel van de kampeerplek, zodat u direct aan kunt geven wat u wenst
  • bovenal een verrassend veelzijdige camping

Drenthe kent veel leuke bossen, die u vanaf het terrein direct kunt verkennen. Bovendien zijn er diverse kleine meertjes en vennetjes waar u heerlijk kunt gaan zwemmen met de kinderen. Kortom, uw ideale vakantie beleeft u hier! Selecteer daarom onze camping, Drenthe als bestemming en koers op Gasselte af. Wij zien u graag terug op ons mooie terrein!

Uw wensen staan centraal tijdens de vakantie

Als u op vakantie gaat, dan wilt u natuurlijk niet moeten behelpen. De Berken is van alle gemakken voorzien en u hoeft nooit lang te wachten in de rij voor het toilet of de douche. Ons sanitair is altijd brandschoon. En zeg nou zelf, waar vindt u dat nou nog? Dus zoekt u een uiterst klantvriendelijke camping? Drenthe kent veel campings, maar die van ons is de klantvriendelijkste. Daar kunt u zeker van op aan. Veel gezinnen keren elk jaar weer terug naar onze camping. Drenthe is natuurlijk een prettige plek om te recreëren, maar het komt met name door de geweldige faciliteiten, de prachtige ligging en het verrassende activiteitenprogramma op de camping. Drenthe biedt voor ieder wat wils. Wilt u graag zwemmen in een recreatieplas? Houdt u meer van wandelen, heeft mountainbiken uw voorkeur of wilt u graag schaapjes kijken? Hier kan het allemaal. Het is dan ook niet zo vreemd dat vele Nederlanders jaarlijks terugkeren daar dit rustieke oord. Campinggasten genieten altijd van hun verblijf op onze mooie camping. Drenthe is bovendien een provincie die maakt dat mensen helemaal tot rust komen, en dat terwijl er ook een hoop te doen is. Als u graag een rustig dagje wilt beleven, kunt u op De Berken blijven en u kunt ook lekker de bossen in trekken. Bent u meer in voor een actieve dag, dan kunt u Assen, Groningen of Emmen met een bezoekje vereren. Bovendien bevinden zich in de buurt ook attractieparken. Lijkt dit u wel wat? Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn? Neem dan even contact met ons op.

Voor meer info : Bezoek de website