Vakantie Link
Image default
Vakantie

Je wilt een vakantiehuis huren voor 12 personen?

Een vakantiehuis huren voor 12 personen lijkt een eenvoudige opgave. Maar helaas biedt niet ieder vakantiepark deze mogelijkheid. Jammer, want je vindt het wel belangrijk dat je met een groep onder één dak kunt verblijven. Neem hiervoor maar eens een kijkje op de website van De Leistert. Bij dit park ben je aan het juist adres als je op zoek bent naar rust, gezelligheid en onwijs veel plezier. Niet alleen zal er hier genoeg te beleven zijn. Ook zijn de kosten voor het huren van een accommodatie zeer aantrekkelijk!

 

Van kleine aantallen tot grote groepen is mogelijk!

Je bent op zoek naar een vakantiehuis voor 12 personen. Ongeacht of dat dit voor een weekend, midweek of week is. Zolang je maar met z’n allen onder één dak kunt overnachten. Dan ben je bij de Leistert aan het juiste adres! De huisjes die zij aanbieden voor 12 personen zijn gebouwd in de Limburgse boerenstijl. Hierdoor heb jij niet direct het gevoel dat je in een vakantiehuisje bent. Maar wel op een plek waar je onwijs veel plezier zult beleven.

De Leistert staat erom bekend wegens de vele activiteiten wat je kunt vinden op het park. Daarnaast is er buiten het park ook genoeg te zien! Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een e-chopper te huren en de omgeving van de Leistert te verkennen? Erg leuk en gezellig om dit met een groep te doen.

Daarnaast biedt het centrum van de Leistert voldoende eetgelegenheden waar je kunt plaatsnemen. Eet je liever in jouw accommodatie? Geen probleem! Ook dat is hier mogelijk.