Vakantie Link
Image default
Vakantie

IOTA, een revolutionaire cryptocurrency

IOTA is de afkorting van Internet of Things. Het is een van de meer bijzondere cryptovaluta die je tegenwoordig kan kopen. Het maakt namelijk gebruik van een speciale techniek die The Tangle heet. Hierdoor is het mogelijk om IOTA of MIOTA over te maken zonder transactiekosten. BitcoinsAltcoins.nl heeft een uitgebreide serie artikelen geschreven over deze wonderbaarlijk nieuwe munt. Hieronder vatten we deze kort samen.

Wat is IOTA?

Een uitgebreid artikel met alle IOTA informatie. Hierin staan de belangrijkste eigenschapen van de munt en de manieren waarop je MIOTA kan verkrijgen. De eigenschappen zijn onder andere dat het erg aanpaspaar en schaalbaar is. En ook dat er geen transactiekosten zijn. IOTA is verder volledig decentraal en maakt gebruikt van de nieuwste technieken. Ook heeft het meerdere soorten wallets waar je de munt op kan slaan. Er komt zelfs een Android en iOS wallet uit. Daarna wordt het voor nieuwelingen en beginners met IOTA eindelijk wat meer toegankelijk om deze munt te kopen zonder al te veel extra stappen te ondernemen.

Hoe kan je het kopen?

IOTA kopen is niet heel erg makkelijk. Gelukkig heeft BitcoinsAltcoins een uitgebreid stappenplan geschreven hoe je Internet of Things (IOT) kan kopen. De munt wordt vaak ook afgekort met MIOTA. Je kan de huidige rang en het handelsvolume ook bekijken op websites zoals coinmarketcap (link). Hier zie je de rang vergeleken met alle andere cryptovaluta die op de markt zijn.

De live IOTA koers

IOTA is een digitale munt die onwijs hard is gestegen. Veel mensen geloven erg in de achterliggende techniek van de coin en daarom kopen ze het. Wil je een juist instapmoment bepalen en kijken of het wat voor jou is op het moment? Dan moet je de live IOTA koers bestuderen. Dit kan gelukkig ook bij een van de grootste Nederlandstalige cryptowebsites.  

Voor meer info : Bezoek de website