Vakantie Link
Image default
Vakantie

Het uitgaansleven in Spanje

Spanje  is een land dat wel bekent staat om zijn uitgebreid uitgangsleven, daarom is het ook niet verwonderlijk dat zoveel jongeren in de zomermaanden richting  Spanje vertrekken om daar eens goed te genieten van het uitgaansleven.  Als je na dit artikel  interesse hebt gekregen om een mogelijke vakantie te boeken naar Spanje kijk dan zeker eens op de volgende site: lastminutespanje.nl .  

Bij jongeren is Spanje één van de meest populaire vakantie bestemmingen omdat er alles is waar de jongeren op zoek naar zijn: Uitgaansleven, strand, zon.  Dit is dan ook niet verwonderlijk dat Spanjaarden van het nachtleven houden  en het uitgaansleven een belangrijke plaats in de cultuur van Spanje heeft .   We gaan je wat informatie geven over de grootste trekpleister waar jongeren  last minute in Spanje op vakantie gaan.

LLoret de Mar is de bekendste vakantie bestemming voor jongeren die richting Spanje vertrekken.  Er is een zeer uitgebreid aanbod  van verschillende discotheken . Ook hebben ze hier regelmatige outdoor feestjes waar bekende dj’s van over de hele wereld komen draaien. Wanneer dit je vakantie bestemming wordt, moet je minstens  1 keer een strandfeest meegemaakt hebt die bekend zijn over heel Spanje en die je zeker niet mag missen.

 Hier zijn een aantal van de bekendste clubs in lloret de mar, die wij jou aanraden om eens te bezoeken als dit jou vakantie bestemming gaat worden:

– Bumpers:  een grote club met een soort tropische tuin en glazen dansvloer waaronder  vissen zwemmen met alleen maar de bekendste artiesten
– Colossos: dit is één van de grote clubs in heel lloret de mar  waar in de zomermaanden rond de 2500 mensen zitten te feesten.
– Londoner: dit is de club voor mensen die graag naar R&B, hip-hop en reggae  luisteren.  Als je hier op stap gaat is er ook een grote kans dat je dance battles te zien krijgt.

 

Voor meer info : Bezoek de website