Vakantie Link
Image default
Vakantie

Heerlijk er even tussenuit tijdens een vakantie in de Ardennen

 

Toe aan een korte of langere vakantie niet te ver weg, denk dan eens aan een vakantie in de Ardennen. Het prachtige grote natuurgebied zal je verrassen, evenals de vele mogelijkheden die een Vakantie in de Ardennen je biedt. Het is een uitgestrekt natuurgebied met uitgestrekte en ongerepte natuurgebieden. Je waant je middenin de natuur, en dat ben je dan ook. Tijdens een Vakantie in de Ardennen zul je zien dat dit een prachtig natuurgebied is waar je vaak niemand tegenkomt tijdens je wandelingen of fietstochten. De echte drukte moet je zoeken bij de toeristische trekpleisters, de vele plaatsen met een rijke geschiedenis. Vooral in de 2e Wereldoorlog hebben de Ardennen en de bewoners veel te verduren gehad, en daar zijn overal nog bewijzen van. Er zijn erg veel toeristen die juist naar de Ardennen gaan omdat ze geïnteresseerd zijn in de geschiedenis.

Hotels, appartementen, maar ook campings op de mooiste plekken

Er is voor elke bezoeker van de Ardennen wel een mogelijkheid tot overnachting. En voor elke portemonnee. Er zijn vaak mooie aanbiedingen van hotelovernachtingen, zodat je voor niet al teveel geld kunt genieten van een comfortabele overnachting. Stel je meer prijs op privacy tijdens je Vakantie in de Ardennen kun je ook kiezen voor een appartement. Of, je neemt je caravan of camper mee op je vakantie in de Ardennen. Er zijn legio mogelijkheden. Er zijn ook hotels die, naast de reguliere hotelkamers, ook appartementen aanbieden, die apart staan van de kamers. Wel kan er dan gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten van het hotel. Helemaal ideaal natuurlijk. Zeker als je bijvoorbeeld je hondje graag wilt meenemen maar geen overlast wilt bezorgen voor je buren.

Het is gemiddeld ongeveer zo’n 4 uren rijden vanaf Nederland, dus dat is prima te doen. En het zijn allemaal goede vierbaanswegen, behalve als je dichtbij je bestemming komt.