Vakantie Link
Image default
Vakantie

Geniet van lekker eten tijdens uw vakantie in Paramaribo

Op zoek naar een tropische bestemming voor uw komende vakantie dagen? Paramaribo is de hoofdstad van het land Suriname. Het is een voormalige kolonie van Nederland waar er normaal Nederlands wordt gesproken in Paramaribo voornamelijk. Het is niet alleen een vakantiebestemming voor mensen die naar exotische plekken op zoek zijn en van tropische regenwouden houden. Paramaribo is een stad vol van verschillende culturen, geloofsovertuigingen en belangrijker nog, een ruime keuze aan allerlei gerechten. Een vakantie Paramaribo kan dus niet zonder het eten geproefd te hebben van al de verschillende bevolkingsgroepen zoals de javaanse bamie, saoto, telo en pietjel, de hindoestaanse zoals roti en bara en de chinese tjaomin en nasi, de creoolse keuken met gerechten als her heri, pinda soep,pastij en pom en van de indianen de bekende pepre watra (peperwater vertaald) en natuurlijk het meest bekende gerecht van de Surinaamse keuken, Bruine Bonen met rijst afgekort BB met R.

Genieten van een vakantie in Paramaribo

Paramaribo is de stad waar de meeste vakantiegangers  verblijven als ze in Suriname zijn. De gemiddelde temperatuur ligt tussen 24en 34 graden en heeft een tropisch vochtig klimaat wat ideaal als u de warmte wilt opzoeken tijdens de vakantie. Voordat u op vakantie gaat kunt u online een hotel of appartement boeken  in Paramaribo voordat u op reis gaat. Eenmaal in de stad Paramaribo kan je gemakkelijk een trip maken naar het binnenland van Suriname richting het amazone regenwoud.

Boek uw vakantie

De stad Paramaribo heeft een mooie historische Nederlandse bouwstijl uit de koloniale tijd en wordt jaarlijks door duizenden toeristen bezocht die op vakantie gaan naar Suriname. Er is veel te doen in Paramaribo, maar om alle drukte te vermijden kun je het beste buiten de stad van Paramaribo gaan relaxen als je op vakantie daar bent. Als u op vakantie gaat en u bevind zich in de stad Paramaribo kunt in de avond verschillende uitgaansplekken bezoeken. In het weekend zijn er altijd leuke activiteiten of feesten. Paramaribo zit vol verassingen als je daar op vakantie gaat is geen dag is hetzelfde. Daarom wordt Paramaribo als bestemming zeker aangeraden door de mensen die al zelf op vakantie zijn geweest naar Suriname.