Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een vakantiehuis in de Belgische Ardennen op een mooi park

Een van de mooiste parken van Europa waar je vakantie kan vieren vind je in de Ardennen. Het is een ontzettend mooi gebied waar je veel verschillende activiteiten kunt doen en waar het voor iedereen mogelijk is om vakantie te vieren. Of je nou houdt van zonnen, fietsen, wandelen, ontspannen of plaatsjes bezoeken, dit gebied bied je alles voor een perfecte vakantie. Zeker voor Nederlanders is dit een perfect gebied om je te settelen. Veel Nederlanders trekken er ook op uit voor een weekend, een lang weekend, een midweek of een weekje, maar sommige verblijven hier ook wel weken in de zomervakantie bijvoorbeeld. Een goed vakantiehuis in de Belgische Ardennen is dan ook eigenlijk wel een must. Er wordt dan gekeken naar alle faciliteiten die er beschikbaar zijn in een woning. 

Soorten woningen op het park

De meeste soorten van een vakantiehuis in de Belgische Ardennen hebben een volledige uitrusting. Je vindt hier dan veel slaapkamers, badkamers, een grote keuken met een gezellige eettafel en daarnaast een woonkamer waar vaak een openhaard te vinden is en een grote bank en een televisie om in de avond lekker een filmpje te kunnen kijken. Je kunt daarnaast kiezen voor een vrijstaand of een huis dat twee onder een kap gelegen is. En je kunt ook nog een keuze maken uit een woning met of zomer een jacuzzi en / of een zwembad. 

Privé en gezamenlijk

Naast de privé faciliteiten op het park van het vakantiehuis in de Belgische Ardennen heb je ook nog meer gezamenlijke faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Denk aan speeltuinen en speeltoestellen, een tennisbaan, een voetbalveld en restaurants en supermarkten die allemaal bij het park behoren waar het vakantiehuis in de Belgische Ardennen op staat gevestigd. Daarnaast is het vakantiehuis in de Belgische Ardennen ook mooi gelegen.