Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een vakantie naar de Ardennen

Overdag de vlaktes van de Hoge Venen, de bossen van Luxemburg of het centrum van Durbuy verkennen, ‘s avonds genieten van een heerlijk streekgerecht in een van de gezellige restaurants en dat alles op hoogstens een paar uurtjes rijden. Dat heeft u als een vakantie naar de Ardennen boekt.

Een populaire bestemming

De Ardennen zijn een populaire vakantiebestemming in alle jaargetijden. De veelzijdigheid van de streek maakt dat er voor ieder wat wils is. Zo vindt u hier een adembenemende natuur, sfeervolle dorpjes en een scala aan mogelijkheden voor sportieve activiteiten en ontspanning. Een vakantie naar de Ardennen is daarom een waar plezier voor iedeereen. Een van de grootste redenen waarom mensen de Ardennen als vakantiebestemming kiezen, is vanwege de prachtige natuur. Hierom zijn er ook heel veel outdoor activiteiten in de Ardennen te ondernemen. Ervaar een actieve vakantie in de Ardenne, midden in de natuur en laat u meenemen door deze bijzondere streek.

Survivallen in de wildernis

Eén van de leukste activiteiten tijdens een vakantie in de Ardennen is survivallen. Wie van een beetje spanning houdt, haalt zijn hart op tijdens deze tochten. Het hele jaar door worden er survivals georganiseerd die voor iedereen toegankelijk zijn. De tochten worden in verschillende gradaties aangeboden, zodat ook beginners op deze sportieve wijze van de natuur kunnen genieten . Ook de rivieren in de Ardennen zijn een ware attractie. En om deze tot het maximale te ervaren, is het een must om te gaan kajakken tijdens de vakantie in de Ardennen. Een spannende kajaktocht is leuk om samen met vrienden of familie te doen. Wil je andere outdoor activiteiten ondernemen tijdens uw vakantie in de Ardennen? Denk dan aan paintballen, paardrijden, tokkelen en een tocht te maken met een 4×4 auto (four-wheel drive). Zo is er genoeg te doen tijdens een vakantie in de Ardennen.