Vakantie Link
Image default
Vakantie

Een georganiseerde motorreizen volgen

Ben je een echte liefhebber van motorrijden? Dan is een van de georganiseerde motorreizen misschien  wel een leuk idee om aan mee te doen en mee te gaan op ontdekkingstocht naar alle mooie plekken die de wereld te bieden heeft. Wanneer je reist met het vliegtuig dan heb je vaak niet door wat voor een mooie gebieden je allemaal passeert, maar wanneer je met de motor op reis gaat, dan heb je hier een veel beter beeld bij en kan je genten van alles wat je onderweg tegen gaat komen. Met de georganiseerde motorreizen zal je plekken zien die je anders niet snel zal tegenkomen en maak je bijzondere routes. 

Plekken ontdekken

Je kunt de georganiseerde motorreizen in veel delen van de wereld doen. Ga bijvoorbeeld met een georganiseerde motorreizen mee door Nederland, maar wil je meer de warmte opzoeken dan is een trip naar Spanje ook een heel leuke manier om je vrije dagen door te brengen. Misschien kan je wel met je partner samen op een motor of nemen jullie beide een eigen motor tijdens de georganiseerde motorreizen. De reis duurt meestal zo’n week tot 9 dagen. Er wordt een hotel verzorgt met ontbijt en er zit ook een navigatiesysteem inbegrepen, waar je de weg gemakkelijk mee kunt vinden. Mocht je nog een aantal dagen langer willen blijven kan je dit zelf  bekostigen. 

Spanje

Ben je bijvoorbeeld op een van de georganiseerde motorreizen naar Andalusië, dan zijn er een aantal dingen dat je echt niet mag missen Je vindt hier namelijk zeer mooie berg gebieden waar je heerlijk doorheen kunt rijden met de motor en de meest mooie plekken zult ontdekken. Je eindigt in Malaga, een van de bekendste zuidelijke steden van Spanje gelegen aan de Costa del Sol, waar je nog even lekker van de zon kunt genieten.